...Ajo Negro в глави
Продукт, изработен от пресен естествен чесън. Без добавки.
Цвят: Черен
Аромат: Плодов
Вкус: Сладък. Нюанси на лакрица, сушена слива.
Нетно тегло: 1000 гр.
За директна консумация като узряло плод.
Гурме продукт за хотелиерство, плодови магазини, билкари, диетолози, магазини за хранителни стоки, кетъринг, малки и големи супермаркети или други, които използват пресен обикновен чесън.
Може да се използва в кухнята като подправка или гарнитура.
...Лимонът е малък, овален цитрусов плодс ярко жълта кора и сочна, кисела пулпа. Той е широко признат за освежаващия си аромат и характерния си кисел вкус, което го прави популярен ингредиент в готвенето, печенето, напитките и парфюмерията. Богат на витамин C и други антиоксиданти, лимонът е известен със своите revitalizиращи свойства и способността си да укрепва имунната система. В готвенето се...
...Съставки: 85% Ябълка, 15% Банан
Този продукт се отличава със своя характерен вкус и ароматна банан. Той е един от любимците на най-малките, особено с новия си пиещ формат. Както винаги, 100% натурален и без никакви добавки, без добавени захари (съдържа само естествената захар на плода), без консерванти и без аскорбинова киселина. Това е само плод!!!
...Платерина е сладък плодс приятен аромат и много близък вкус до този на Парагвай. Текстурата му при ухапване е хрупкава, а високото му съдържание на вода го прави много сочен.
Той се отличава със съдържанието си на витамин C, витамин A, бета-каротин, калий, калций, магнезий, желязо и фосфор. Платерина е мощен антиоксидант, пречиства кожата, има слабително действие и е много лесно смилаем. Освен...
...ДЕХИДРАТИРАНА МАРАКУЯ
Маркуя или маракуя е тропически плодс много аромат.
Дехидратирана при ниска температура, за да се запази оригиналният вкус и да се запази високото хранително съдържание на плода.
Вкусна закуска Интензивен и уникален аромат Перфектна сладка и цитрусова комбинация
Семената на плода се ядат и са богати на антиоксиданти. Плодс високо хранително съдържание. Естествен източник...
...преминавайки чрез перисталтична помпа в производствения съд с капацитет 9 000 килограма. Максимална температура на ферментация 26 градуса по Целзий. Беше отделено след 15 дни ферментация/мацерация, като виното от пресата беше отхвърлено.
Дегустационна бележка на Кошер Херенца Крианца:
Цвят на много покрито черешово, с гранатен ръб. Много интензивен аромат, с узряла плод, кремообразен дъб, подправки и какао. Навкус е вкусно, месесто, с узрели танини и много дълго. Велико вино с голямо бъдеще.
...ÁNFORA PIU Tinto
FICHA TÉCNICA:
Деноминация на произход:
IGP Sierra Sevilla
Състав:
гаранча и темпранильо
Винификация:
Ферментирано с мацерация в съдове за 1 месец в ánfora
Отлежаване:
Крайна отлежаване от 10 месеца върху собствените си утайки, под воал от цветя в същата ánfora
Алкохолно съдържание:
14-14,5o
NOTAS DE SABOR:
Външен вид: червена череша
Аромат: Съблазнителен мощен
плодс минерални нотки
Вкус: Привлекателно напрежение в устата и изключително минерален...
... растежа си, тъй като имат сладък вкусна всички етапи. Фурмите Сукари са нашият най-продаван продукт и нашият екип обожава да ги яде. Фурмите Сегай са наполовина хрупкави, наполовина нежни и сочни и не са твърде сладки. Фурмите Сегай се характеризират с многоцветни нюанси и отличителна удължена форма. Меки, фурмите Сегай са премиум плод, който със сигурност ще стане вашият нов любимец. Средни по...
...Счита се за сок от маслини без добавки или консерванти и има киселинност под 0,8%. Представя приятни и идентифицируеми сензорни характеристики. Състав: Много интензивен плодов аромат. Вкусна пресни плодове с нотка на пикантност. AOVE Филтрирано. Маслото от зехтин Extra Virgin, OLIVARO SUAVE С НАИМЕНОВАНИЕ ЗА ПРОИЗХОД, е синоним на качество, запазва непокътнати всички свои сензорни характеристики и свойства за здравето. Счита се за сок от маслини без добавки или консерванти и има киселинност под 0,8%. Представя приятни и идентифицируеми сензорни характеристики. Състав: Плод.