...Кактус агавеАгаве е растение, което прилича на кактус и расте в големи количества в Мексико. Растението има дълга история като лечебно растение и подсладител. Освен това, сокът му се използва за производство на текила.
Какво е инулин?
Инулин е разтворима фибра, която обикновено се среща в различни зеленчуци. Инулин има особен, но положителен ефект върху нашата имунна система. Тъй като инулинът...
...Ниското гликемично ниво на инулин го прави отличен заместител на захарта за диабетици или хора с висока кръвна захар. Като пробиотик, агавен инулин подобрява здравето на храносмилането, като насърчава растежа на здравословни бактерии. Освен това, агавен инулин е добре разтворим, по-добре от захарта, и може лесно да се използва за подслаждане на храни и напитки.
...Тисан Био Плодове от горите Прованс д'Антан от Аракел.
Ароматизирана смес за запарване.
Съставки: Био Ябълка 52%, Листа от Боровинка био, Гранули от Разтворими Фибри Био 8% (инулин от агаве био, брашно от цикория био, натурален аромат, боровинка био, касис био) Био Цвекло 5%, Био Малина 3%, Био Боровинка 2%.
Препоръки за употреба: Оставете да се запарва вашият пакет с тисан за 4 до 5 минути в...
... сертифициран като биологичен. Всяка партида преминава през анализи за контрол на съдържанието на CBDноиди, тежки метали, пестициди и други замърсители.
Съставки (лимон): Биологична акациева гума, Биологична агавеинулин, Магнезиев карбонат, Биологично лимоново етерично масло, Биологично какаово масло, Биологични екстракти от CBD и CBG, Витамин C с европейско качество Quali®-C, Биологична стевия.
Марка: Bioactif
Произход: Франция
Съдържание: 30 пастилки
Опаковка: Херметически пакет
Тип продукт: Бонбон
Етикет: AB (Биологично земеделие)...
...Главният офис е в Хамбург от самото си създаване.
Асортиментът от продукти включва основно натурални подсладители, които се предлагат в най-естествения си вид. Те включват пчелен мед, различни сиропи като кленов сироп, агавен сироп, оризов сироп, сироп от фурми или сироп от кокосови цветове, както и други продукти от пчелите (восък, прополис, полен), от агаве (инулин), от кленово дърво (захар, флейкове...