...Фина млечна шоколад, която е обогатена с ценна кокосова захар, хрупкави карамелени криспс и ексклузивна инкасол от перуанските Анди. Двата противоположни вкусови впечатления - сладко и солено, се съчетават в общото си млечно облекло в комплементарен вкусов фойерверк.
... място, защитено от слънчева светлина.
Срок на годност 12 месеца при оптимални условия на съхранение в затворен съд.
Ботаническо име: Plukenetia volubilis, L
Произход: Plukenetia volubilis
L: Перу
Продукт: Намазка от инка инчи
Цвят: Кафяв
Мирис: Характерен
Вкус: Характерен и леко сладък
Външен вид: Плътна и хомогенна паста
Влажност %: ≤3.0
Протеини г / 100 г: ≥27.5
Мазнини г / 100 г: ≥43.0
Индекс...