...естествен оцветител E120.
Опаковка: Затварящ се PET буркан за оптимално съхранение на свежестта и аромата на захарта.
Употреба:
Поръсете щедро захарта с череша върху вашите йогурти, извара, палачинки или вафли за плодова и сладка нотка.
Интегрирайте я в рецептите си за сладкиши, кексове, мъфини или плодови тарти за деликатен и слънчев аромат.
Използвайте я за ароматизиране на горещите си напитки като чай, запарки или кафе за вкусна и успокояваща пауза.
Референтен номер:SUCRE0004B...
... хранителен клас може да се използва за приготвяне на десерти.
ВНИМАНИЕ: Не използвайте стеарин с тази форма (стеаринова киселина).
Референтен номер: MSF-NATURE
Съвместими восъци: всякакъв вид восък за отливки
Височина: 13 мм
Ширина: 22 до 28 мм
Дължина: 22 до 28 мм
Материал на формата: Хранителен силикон...
...както и големи количества цинк, фосфор, магнезий, манган, мед, калий, натрий, калций и желязо. Те съдържат протеини и фибри, здравословни ненаситени мастни киселини и антиоксиданти. Семената от сусам съдържат две уникални вещества: сезамин и сезамолин. И двете принадлежат към лигнани, които показват холестеролопонижаващи свойства. Сезаминът е също антиоксидант, който защитава черния дроб. Наситени мастни киселини 6,66 г - 33% Въглехидрати 10 г - 4%, включително захар 1,6 г - 2% Протеин 23,2 г - 46% Фибри <strong> Използвайте </strong> съставка за хумус, Баба Гануш, халва.
... костите и отслабващ, и магнезий за мускулите, сърцето и мозъка.
В КУХНЯТА
Ако обичате простички ястия, използвайте го за пълнеж на сандвичи и панини или в паста салата с различни съставки като йогурт, маруля, скариди, пиле и черен ориз или киноа. За десерти можем да се насладим на мус от авокадо и какао, сладолед от авокадо и много други ястия.
...Кухненският сифони е един от най-важните продукти за любителите на добрата храна и десерти. С това устройство можем да приготвим вкусна сметана и да я добавим към сосове, ликьори, десерти и др. Но знаете ли как да го използвате? В следващото ръководство ще научите как да използвате кухненския сифони.
Ръководство | Научете как да използвате кухненския сифони правилно
В кухнята има различни...
...Използване: Десерти, печива, спиртни напитки; срещу коремни болки, подуване, кашлица
Сега използвайте нашия "Смлян анасон" като рекламно средство или подарък. (Запитвания по този въпрос можете да изпращате на: info@gojundgoj.de)
С удоволствие предлагаме нашите продукти и като Private-Label, в големи опаковки и за търговци на едро.
... транспорт: Съхранение и транспорт на сухо между 15 и 25 °C. Не охлаждайте!
Срок на годност: 24 месеца след производството, когато се съхранява при 15 до 25 °C в неотворена опаковка.
Приложения на продукта: Пекарство; Десерти / сладолед; Сосове и подправки...
...използвайте суха четка при нанасяне върху повърхността. Това ще ви даде лек матов мъглив ефект. Интензивността ще зависи от броя на нанесените слоеве.
2. Течна апликация: разредете го с висококачествен алкохол в съотношение 1 към 2, разбъркайте и нанесете върху повърхността. Това ще ви даде плътно матово покритие. Интензивността на покритието ще зависи от броя на нанесените слоеве.
Velvet се...
...Нуга и кремове от ядки, покрития и шоколадови бонбони изискват висококачествено какаово масло. Като веганска алтернатива на животинското масло, можете да приготвите вкусни печива и десерти с него.
Шоколад без какаово масло? Невъзможно! Използвайте нашето био какаово масло за вашите продукти в хранителната индустрия и им дайте невероятен какаов аромат и отличен вкус. Нуга и кремове от ядки...
... месо.
А за сладкоядците... преосмислете класиките си, като интегрирате този сироп в най-красивите си десерти: ориз с мляко, кремове, панакота... всичко е позволено!
А за любопитните гурмани... използвайте го, за да подсладите вашето бяло сирене!
Състав: Инфузия от сено (вода, сено), захар, лимонов сок на основата на концентрат.
... креативни и я включете в любимите си рецепти. От енергийни барове и топки от фурми до печива и още, нашата сурова паста от фурми е перфектното допълнение, за да повдигнете вашите закуски и десерти. С висококачествената си основа от фурми, можете да се насладите на най-сладкото удоволствие, без угризения!
... възможности.
КАКВИ СЪСТАВКИ НУЖДАЕТЕ?
250 мл студена сметана за разбиване
30 мл ягодово пюре
30 г пудра захар
40 г ванилов или ягодов пудинг (в прахообразна форма)
КАКВО НУЖДАЕТЕ?
Миксер
Ръчен блендер
Купа, предпочитано метална или стъклена
Сито за пудрата захар.
КАКВО ДА НАПРАВИТЕ?
Поставете купата в хладилника за 10 минути преди употреба
Сложете ягодите в блендера или използвайте ръчния блендер
Сложете студената сметана, намачканите ягоди, пудрата захар и пудинга в студената купа
Започнете да разбивате на най-ниската настройка
Когато забележите, че сметаната започва да се сгъстява малко...
...Ценна: Нашият индийски дървен прах е ароматно съкровище. Той се извлича внимателно от най-добрите източници, за да гарантира изключително качество. Използвайте този прах, за да ароматизирате вашите ястия, маринати или десерти. Той ще добави нотка екзотика и богатство на вашата кухня.
...Произведени от настърганата плът на зрели кокосови орехи, нашето кокосово мляко и кокосова сметана са вкусни добавки към вашето готвене.
За разлика от кравето мляко и сметана, кокосът е без лактоза. Това го прави идеален заместител за хора с непоносимост към лактоза, както и за тези, които следват веганска диета.
Кокосовото мляко и кокосовата сметана имат много приложения. Добавяйте ги към функционални напитки, смутита, плодови сокове, десерти без млечни продукти и йогурти, и ги използвайте, за да придадете автентичен вкус на азиатски и западноафрикански рецепти.
...Нашата смес за меденки има сладко-пикантен вкус с приятен аромат на канела.
Използвайте сместа за коледни сладки и зимни десерти.
Съставки: Канела*, Мускат*, Клинове*, Кардамон*, Пимен*, Мацис*, Джинджифил*
Алергени: не съдържа
Вегетариански: Да
Веган: Да...
...Използвайте го за готвене първо (супа, борш), втори ястия (задушаване, гарнитури), сосове, салати, маринати, страсти, пица, закуски.
Използвайте за
За всички видове печене и десерти, плодове, горещи напитки и пикантни ястия в ориенталската кухня.
Вкус
мек, сладък
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 10
Мазнини (г / 100г)… 1,0
Въглехидрати (г / 100г)… 46
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 230...