...Тази хранителна добавка се използва широко в меса, печива, сладкарски изделия, сладолед, напитки, йогурти и сокове, за да подобри текстурата, да действа като емулгатор и да увеличи вискозитета. Неговият нисък гликемичен индекс го прави популярен съставка в спортното хранене и продукти, подходящи за диабетици. В животновъдството, малодекстринът е икономически ефективен източник на енергия, който подобрява текстурата, пигментацията и вкуса на фуражите. Той също така увеличава усвояването на хранителни вещества и ефективността на фуража, намалява дехидратацията и симптомите на стрес.
... на базата на рапично или слънчогледово масло, добавено с емулгатор, например, в дози, адаптирани в зависимост от нуждите на нашите клиенти. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужди от този тип и ние можем да ви предоставим оферти.
Можем да предоставим масла с добавки от високо качество, в различни опаковки с "по поръчка" договори, адаптирани за вас (Минимално количество за поръчка от 1 IBC).
Разработихме икономичен метод за емулсии, за да реализираме нашите смеси и така да ви предоставим масла с 20 до 30% по-ниска цена от средната.
Sudem Pastacılık е компания, базирана в Анталия/Турция, която от 2006 година произвежда най-качествени продукти и ги изнася за Европа и други страни. От вчера до днес произвеждаме ръчно изработени хлебни изделия и сладкарски специалитети, използвайки традиционни рецепти за печене и висококачествени съставки. Сред нашите специалитети са Смеси за хляб, Смеси за кексове и торти, Прах за разбиване, Пр...
...Агенти текстуриращи, предназначени да осигурят стабилност и определена устойчивост на времето и условията на употреба, съхранение, преработка и транспорт на храните.
SEVAGEL 64G : стабилизатор засладолед
SEVAGEL 64S, 65S : стабилизатор засладолед и сорбети
SEVAGEL : емулгиран стабилизатор засладолед (съдържа емулгатор)
Стабилизатор за крем патисер : позволява получаването на крем без синереза след цикъл на замразяване/размразяване
Стабилизатор за крем Шантилито...
...Гуарова гума служи като емулгатор (например в сладолед) или естествен сгъстител и също така е по-чест компонент на гел за коса.
Гуарова гума (E412) се използва в фармацевтичната, козметичната, хартиената и хранителната индустрия, както и като добавка за тютюн. Например, тя служи като емулгатор (например в сладолед) или естествен сгъстител и е по-чест компонент на гел за коса. В ЕС гуаровата гума е одобрена като хранителна добавка (номер E 412) за обща употреба в храните (включително за „био“ продукти).
...Крем с лешници БЕЗ ГЛУТЕН (gluten free), идеален за гарниране и добавяне на вкус към вашето кафе, сладкиши, йогурт и сладолед.
Разклатете преди употреба.
СЪСТАВКИ: захар, растително масло (слънчогледово, палмово), лешници (8%), обезмаслено мляко на прах, какао с ниско съдържание на мазнини 10-12% от какаово масло, лактоза, емулгатор: соев лецитин, аромат, натурален аромат на ванилия, антиоксидант: екстракт от розмарин. Може да съдържа следи от други ядки.
... Frozen Yogurt.
Съставки:
Захар, декстроза, йогурт на прах, малтодекстрин, фруктоза, лимонена киселина, емулгатор E 471, карбоксиметилцелулоза, натурален аромат
Алергени:
Мляко и млечни продукти
За приготвяне в производството на сладолед и за употреба в сладкарството. Само за търговска преработка. Не е разрешен за директна продажба.
Като голям клиент от 36 кашона, можем да ви предложим специални ценови условия.
...Крем ликьор 700мл, 15% Алк/Об
Характеристики:
• чисто растителен крем ликьор с аромат на „Baileys“
• кремообразна и лека консистенция
• подходящ за много поводи: с печива или чай, като топинг засладолед или торта, като съставка в коктейли, слоести коктейли (Layering) и дълги напитки, като съставка при печене или просто чист
• без холестерол, без лактоза, без глутен, без соя
• веган
Съставки:
Вода, захар, алкохол, кокосово масло, грахов протеин, малтодекстрин, натурален аромат, карамелен захарен сироп, емулгатор: моноглицериди (E471)
Опаковка:
700мл стъклена бутилка...
... рехидратация смесете 1 ч.л. прах с 2 ч.л. вода за 1 жълтък.
Използвайте в рецепти, изискващи емулгиращите свойства на жълтъка. Може да се използва в майонеза, сладолед, сосове и кремове.
Може също да се използва като сгъстител в сладки или солени сосове.
Опаковка: Картонена кутия с вътрешен слой, подходяща за храни, 5 - 25 кг нето тегло на кутия. Големи торби 1000 кг.
Условия за съхранение и...