Полша, Warszawa, Poland
...Тази хранителна добавка се използва широко в меса, печива, сладкарски изделия, сладолед, напитки, йогурти и сокове, за да подобри текстурата, да действа като емулгатор и да увеличи вискозитета. Неговият нисък гликемичен индекс го прави популярен съставка в спортното хранене и продукти, подходящи за диабетици. В животновъдството, малодекстринът е икономически ефективен източник на енергия, който подобрява текстурата, пигментацията и вкуса на фуражите. Той също така увеличава усвояването на хранителни вещества и ефективността на фуража, намалява дехидратацията и симптомите на стрес.
Франция, Poursac
... на базата на рапично или слънчогледово масло, добавено с емулгатор, например, в дози, адаптирани в зависимост от нуждите на нашите клиенти. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужди от този тип и ние можем да ви предоставим оферти. Можем да предоставим масла с добавки от високо качество, в различни опаковки с "по поръчка" договори, адаптирани за вас (Минимално количество за поръчка от 1 IBC). Разработихме икономичен метод за емулсии, за да реализираме нашите смеси и така да ви предоставим масла с 20 до 30% по-ниска цена от средната.
Sudem Pastacılık е компания, базирана в Анталия/Турция, която от 2006 година произвежда най-качествени продукти и ги изнася за Европа и други страни. От вчера до днес произвеждаме ръчно изработени хлебни изделия и сладкарски специалитети, използвайки традиционни рецепти за печене и висококачествени съставки. Сред нашите специалитети са Смеси за хляб, Смеси за кексове и торти, Прах за разбиване, Пр...
Франция, Yssingeaux
...Агенти текстуриращи, предназначени да осигурят стабилност и определена устойчивост на времето и условията на употреба, съхранение, преработка и транспорт на храните. SEVAGEL 64G : стабилизатор за сладолед SEVAGEL 64S, 65S : стабилизатор за сладолед и сорбети SEVAGEL : емулгиран стабилизатор за сладолед (съдържа емулгатор) Стабилизатор за крем патисер : позволява получаването на крем без синереза след цикъл на замразяване/размразяване Стабилизатор за крем Шантилито...
Германия, Buxtehude
...Гуарова гума служи като емулгатор (например в сладолед) или естествен сгъстител и също така е по-чест компонент на гел за коса. Гуарова гума (E412) се използва в фармацевтичната, козметичната, хартиената и хранителната индустрия, както и като добавка за тютюн. Например, тя служи като емулгатор (например в сладолед) или естествен сгъстител и е по-чест компонент на гел за коса. В ЕС гуаровата гума е одобрена като хранителна добавка (номер E 412) за обща употреба в храните (включително за „био“ продукти).
Италия, Acerra
...Крем с лешници БЕЗ ГЛУТЕН (gluten free), идеален за гарниране и добавяне на вкус към вашето кафе, сладкиши, йогурт и сладолед. Разклатете преди употреба. СЪСТАВКИ: захар, растително масло (слънчогледово, палмово), лешници (8%), обезмаслено мляко на прах, какао с ниско съдържание на мазнини 10-12% от какаово масло, лактоза, емулгатор: соев лецитин, аромат, натурален аромат на ванилия, антиоксидант: екстракт от розмарин. Може да съдържа следи от други ядки.
Германия, Osnabrück
... Frozen Yogurt. Съставки: Захар, декстроза, йогурт на прах, малтодекстрин, фруктоза, лимонена киселина, емулгатор E 471, карбоксиметилцелулоза, натурален аромат Алергени: Мляко и млечни продукти За приготвяне в производството на сладолед и за употреба в сладкарството. Само за търговска преработка. Не е разрешен за директна продажба. Като голям клиент от 36 кашона, можем да ви предложим специални ценови условия.
Германия, Laucha
...Крем ликьор 700мл, 15% Алк/Об Характеристики: • чисто растителен крем ликьор с аромат на „Baileys“ • кремообразна и лека консистенция • подходящ за много поводи: с печива или чай, като топинг за сладолед или торта, като съставка в коктейли, слоести коктейли (Layering) и дълги напитки, като съставка при печене или просто чист • без холестерол, без лактоза, без глутен, без соя • веган Съставки: Вода, захар, алкохол, кокосово масло, грахов протеин, малтодекстрин, натурален аромат, карамелен захарен сироп, емулгатор: моноглицериди (E471) Опаковка: 700мл стъклена бутилка...
Нидерландия, Amsterdam
... рехидратация смесете 1 ч.л. прах с 2 ч.л. вода за 1 жълтък. Използвайте в рецепти, изискващи емулгиращите свойства на жълтъка. Може да се използва в майонеза, сладолед, сосове и кремове. Може също да се използва като сгъстител в сладки или солени сосове. Опаковка: Картонена кутия с вътрешен слой, подходяща за храни, 5 - 25 кг нето тегло на кутия. Големи торби 1000 кг. Условия за съхранение и...
Турция, Istanbul
... използва като топинг за сладолед, йогурт или палачинки - Вкусен в рецепти за печене - Доставя се в удобен 1.6 кг буркан Съставки: Захар, Пшенично брашно, Растителни масла, Глюкозен сироп, Кондензирано обезмаслено мляко, Кандиран захар, Какаово масло, Нискомаслено какао на прах, Емулгатор, Сол, Аромати. Хранителна информация (на 100 г): Енергия: 2269 кДж / 542 ккал, Мазнини: 34.1 г, Въглехидрати...
Австрия, Wien
...Съставки: Пшенично брашно, царевично нишесте, слънчогледово масло, соев лецитин като емулгатор, сол, набухвател (натриев бикарбонат), ванилин Хранителна стойност на 100 г: Енергия: 1618 кДж / 387 ккал Мазнини: 6,9 г от които наситени мастни киселини: 0,52 г Въглехидрати: 78,9 г Протеини: 10,9 г Сол: 0,04 г Ктн/Пал.: 28 Размер на парче Височина/Ø: – / 7,0 Съдържание: 405...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play