...Като месо от младо говедо наричаме месото на мъжки, некострирани животни, които са заклани на възраст от 14 до 22 месеца.
Части от предната четвърт на младо говедо
Дебел бут - стандарт / PAD
Неправилен филет - стандарт / PAD
Лопатка - стандарт / PAD
Месо от преден крак без кост
Преден крак с кост на цяло
Преден крак с кост нарязан на 3-4 см
Езиково парче
Висока ребра
Мозъчен кост
Мозъчен кост...
Агарас закупува добитък в Литва, Латвия, Естония и Полша. Капацитетът на кланицата е 40 говеда/час и 120 прасета/час. 30-40 тона трупове се обезкостяват в помещението за рязане на месо на смяна. Компанията изнася 66% от продуктите си. Компанията е сертифицирана по ISO 14001:2004, BRC Global стандарт за безопасност на храните и също така отговаря на критериите, изложени в стандарта на McDonald's за...
...От млади говеда от Германия
От прясно нарязано месо
Вратът също се нарича езиково парче
Многофункционален - от печено до гулаш
Най-добро качество, вакуумно опаковано...