Ние ви предлагаме почти всичко, свързано с шоколада,
започвайки от индивидуални опаковки до машини
и съоръжения.
В сътрудничество с майстор-шоколадиера Лотар Бус,
вие разполагате и с компетенции относно производството на
вашите качествени стоки.
Нашата програма за доставка е насочена към индивидуални лица,
които се радват на обработката на шоколад, до
средни производствени компании.
От 20 години Sweetware произвежда рекламни подаръци за похапване, при които брандираните опаковки като торби, кутии, буркани, диспенсери и др. се подчертават особено добре от сладки, солени и кисели изделия.
Като дългогодишен партньор на HARIBO, основно се опаковат плодови желета и други продукти от техния асортимент.
Бонбони, мента и закуски от други известни производители, както ишоколад от...
...- Разтопяване и темпериране на шоколад
- Покритие и леене на шоколад
- Охлаждане и сушене на шоколад
- Пълнене на трюфели или шоколадови форми, декориране на трюфели
- Рязане на продуктови маси и ябълки, изрязване на форми
- Печене на вафли...
... от най-добрите качества на какаото в света - се отглежда изключително в Еквадор. Ние внасяме благородно какао ARRIBA NACIONAL в био качество, като семейна компания, директно от страната на произхода и справедливо търгувано без посредници. Справедливо, защото нашите какаови фермери също произвеждат какаово масло и какаово прах, тъй като така част от стойността остава в страната на произход. Гордеем се с личната си връзка с нашите продукти. Познаваме ги добре, тъй като ги внасяме от малка, много позната ни кооперация от региона Винчес, Лос Риос в Еквадор.
Фирма Бьонке и Лукау ООД има своето местоположение в Германия, в град Вернигероде. Там разработва и изгражда машини и цялостни инсталации за шоколадовата индустрия и ги доставя по целия свят.
Продукти :
- Системи за формоване
- Дозиращи системи
- Крокант
- Охладителни системи
- Масивен шоколад
- One-Shot
- Шоколадови форми
- Шоколадови капки
- Инсталации за формоване на черупки
- Машини за поръсване
- Инсталации за покритие
- Вертикални инсталации
- XXL инсталация...
... (сладкиши) (карамел, желе, крокант, фондан), така и за шоколад (шоколад).
CHOCOTECH ви предлага необходимите знания и системи, за да произвеждате шоколадови бонбони от всякакъв вид или пралини бързо, ефективно и точно.
...които досега са били скрити за тях. Като пионери в производството на най-фините продукти от какаоишоколад, ние оспорваме съществуващите конвенции и задаваме стандартите за най-високо качество. С изразена сърдечност и страст към върхови постижения създаваме уникална полза за клиентите и обществено благо, вдъхновявайки хората за осъзнато наслаждение и отговорен начин на живот.
...Ф.Б. Леман ООД е водещ производител на оборудване за преработка на какаоишоколад. Ф.Б. Леман предлага машини и цялостни инсталации за индустриите на какао, шоколад, сладкарски изделия, бои, лакове и химикали.
Портфолиото на Ф.Б. Леман е много широко и включва, наред с другото:
• Почистване
• Стерилизиране
• Чупене и обелване
• Алкализиране
• Проходни печки
• Смелене на какао
• Преси за какао
• Инсталация за прах от какао
• Инсталация за масло/какаова маса
• Валци
• Лабораторна топка
• Разтопител
• Смесители
• Конхиране
• Темпериране
• Помпи за какаоишоколад...
... какао
• Смелене на какао
• Какаови преси
• Инсталация за масло/какаова маса
За обработка на шоколад THOUET предлага:
• Валцови машини
• Разтопители
• Смесители
• Кончиране
• Темпериране
• Помпи за какаоишоколад...
... единични подправки като черен пипер, червен пипер и индийско орехче, както и индивидуално създадени подправкови смеси. Подправките произхождат от най-добрите производствени райони по света, като акцентът е върху качеството и устойчивостта. Строги контролни процедури за качество и тясно сътрудничество с производителите гарантират най-високо качество и справедливи условия на труд.
Poppe & Groninger...
... за опаковане. Стратегически нашето пазаруване се фокусира предимно върху продукти с подходящо качество и безопасност, произведени в Германия и европейските държави - но пазарът изисква и внос от Далечния Изток.
Разбира се, ние се опитваме да ви предложим всеки рекламен артикул, наличен на пазара, дори извън нашия основен асортимент.
Ако времевият интервал между завършването и доставката на...
Деликатес Манфактура е наемен производител и наемен пълнител в сладкарската индустрия. Пълнене на вискозни и пастообразни медии в стъклени или пластмасови съдове, етикетиране и опаковане. Производство, опаковане и конфекциониране на сладкарски изделия като плочки, барове, фигури и бонбони. Наемно опаковане на храни и сладкиши.
Нашата компания е сертифицирана по стандарта IFS FOOD.
PVN Светът на лакриците, при нас ще намерите
лакрицови специалитети и други вкусотии от Дания,
Швеция, Холандия и Германия.
Или като насипни стоки, които можете да опаковате сами, или готови
в опаковки или кутии.
При насипни стоки получавате безплатно етикети за
опаковъчната количество от 100 г. Етикетите са стандартно
с EAN 13 код. Вашето собствено лого ще го отпечатаме
безплатно. Също така вашите собствени PZN или по
желание вашата продажна цена. Нашият магазин е
изключително за търговци на едро!
... с нашите продукти, Rigoli предлага техническо консултиране. Ние сме на разположение с съвети и за индивидуална обработка на рецепти. Разбира се, ние също така разработваме специалитети по ваши собствени желания и нужди. Вашият успех е наша цел.
СЕМЕЕН БИЗНЕС С СЪРЦЕ.
В нашата зона за ръчна изработка, ние ръчно и индивидуално
поставяме любимите ти сладкиши върху твоите печатни продукти.
ЕДИН ЕКИП
От три поколения създаваме различни печатни продукти –
с най-добрите служители в света.
ПОКАНА В НАШАТА ЗОНА ЗА РЪЧНА ИЗРАБОТКА
Разбира се, спазваме новите хигиенни изисквания –
редовно дезинфекцираме ръцете си и носим ръкавици при залепването.
Темпериращи машини, покривни машини, драже кабини, леярски машини и декориращи машини са само част от машините, които Lothar A. Wolf Spezialmaschinen GmbH произвежда за сладкарската индустрия. Компанията е със седалище в Бад Залцфлен и вече над 80 години впечатлява с високо качество и удовлетвореност на клиентите.
Купете ксилит, също и био, брезов захар, продукти с и без стевия, чисти брезови захарни бонбони, бонбони Xylit-Zähnchen, 100% ксилитови лолипопи от собствено производство, дъвки само с ксилит, дъвки с цветя на Бах, шоколад с еритрит и ксилит, шоколадови напитки без добавена захар, ксилитова паста за зъби - и много други премиум продукти с ксилит. Останете здрави!
Нашата философия
Ние сме наясно...
... 1920 г. двете фирми H. Хеберлайн и F. G. Мецгер се обединяват в "Обединена Нюрнбергска фабрика за сладкиши ишоколад Haeberlein-Metzger AG". През 1976 г. Schöller-Eis Lebensmittel KG на Тео Шьолер поема Haeberlein-Metzger. Накрая, през 1999 г., сладкарският сектор на Schöller, в който беше интегриран Haeberlein-Metzger, е поет от групата Ламберц, която продължава да развива Haeberlein като...
...което е персонализирано за вас по отношение на хранителна стойност, функция и вкус: www.sternlife.de.
ФУНКЦИЯ И ВКУС
Нашите продукти и специалитети впечатляват не само с изключителните си функционални свойства – те също така са неповторимо вкусни. Това дължим не на последно място на историческата ни компетентност в производството на шоколад, която сме придобили с опита си в производството на...
...Heimbs Kaffee GmbH & Co. KG е една от най-старите пекарни в Германия – и една от малкото производители на кафе. Heimbs Kaffee предлага обширен избор от кафе, чай ишоколад с най-високо качество.
...Асортиментите на Viba и HEILEMANN предлагат голямо разнообразие от висококачествени продукти за различни поводи, идеални за подарък или за да си подарите момент на наслада. Бранд слогани Viba - Удоволствие от похапването HEILEMANN - Повече от шоколад...
...Първоначално много активни в сектора на меденките, можем да отдадем въвеждането и идеята за рекламния пазар на „Рекламни меденки-сърца“ изцяло на Зукерсухт. Досега никой производител не е успял да произвежда меденки-сърца по-бързо и с по-голямо внимание към клиента. Вътрешният креативен и печатен отдел за захарни лога от самото начало представлява важен стълб, за да можем независимо и бързо да реагираме на всички клиентски желания. Прекият контакт с клиента без комуникационни пропуски е важна част от ежедневната работа.
Производител на био-базови смеси за ръчно производство на сладолед. Доставчик на био-вкусови съставки като лешникова, шам-фъстъкова, орехова и бадемова паста. Био-плодови пюрета, семинари и сладоледарска техника.
Био-съставките на марката 32°Fahrenheit предлагат на ръчния сладоледар лесен начин да произвежда най-фин натурален сладолед с био качество.
Био-базите и пастите на 32°Fahrenheit са отлично съгласувани и гарантират пълноценен, стабилен сладолед – естествено без емулгатори, без усилватели на вкус и без оцветители.
Фирмата Ehenbachtaler Spezialitäten се занимава с производството на домашно приготвени специалитети от над 15 години. Те включват вкусни конфитюри, намазки и песто, различни видове сиропи, бонбони, желета и пасти от билки.
Всички наши продукти се произвеждат по собствени рецепти, собствен опит и знания от всякакви краища на света, които сме получили по време на нашите световни пътувания от водещи готвачи, специалисти по билки и шамани.
...Водещ производител на шоколадови специалитети в малки партиди за преработвателната индустрия в областите сладолед, замразени торти и хлебни изделия, смеси за печене, мюсли/зърнени храни, сладкиши, De...
...CONFISEUR LÄDERACH GMBH & CO KG предлага широка гама от сладкарски изделия, направени от чисто швейцарско шоколад. CONFISEUR LÄDERACH предлага, например, пралини, квадрати, мини мусове, закуски, трюфели, подаръци…...
...За да отговорим на нарастващите изисквания на нашите клиенти, предлагаме постоянно актуализирано, обширно портфолио от продукти. Нашето пълно асортимент включва около 1600 артикула и се разделя на следните области / стокови групи: замразени храни, пресни и сухи стоки, месни, дивечови и колбасарски изделия, млечни продукти, риба и морски дарове, консерви, Mövenpick и Nestle Schöller, Просеко.
Ние от Geschmackhaus® проектираме и изработваме вашата уникална идея, персонализирана като шоколадови фигури, форми, плочки, пралини и предлагаме търговски условия за горещ шоколад за барове, кафенета и деликатеси.