... за няколко дни. След изсушаване зърната се счупват на малки парчета и се пропускат през мелница, за да се отделят от черупките. Какаовите парчета след това се смилат с камък в продължение на 10 часа до получаване на фина паста. Пастата се пресява, за да се отделят остатъчните парчета от маслото. Остатъчните парчета се смилат допълнително до какаово прах. Алкализирано какао: Холандското (алкализирано) какао се различава от какаото в други страни, поради което алкализираното какао в САЩ също се нарича Dutched Cocoa.
Търговиянаедро и дребно с TeaStir чайни пръчки. Чай за употреба в гастрономията. Промоционални дисплеи за търговияна дребно. Вкусове: Турска ябълка, Нар, Ягода и др.
DEHLER | ТЕЕ КАКАО КАФЕ - Мюнхен-Виена Търговски дом за частни и бизнес клиенти: Търговиянаедро + търговияна дребно, особено класически специалитети с горещи напитки + така наречените колониални стоки като чай, кафе, еспресо, какао, шоколад за пиене, както и подбрани аксесоари и подаръци. Внос + износ, директна продажба, търговия по пощата, онлайн магазин.