...Качество: само за НЕМ
Обработена част от растението: Плод
Екстракционен агент: Етанол и вода
Носител: Малтодекстрин
Научно наименование: Myrciaria dubia
Каму Каму е тропиченплод, който е местен в дъждовните гори на Амазонския басейн и се цени заради изключително високото си съдържание на витамин C. Често се използва под формата на хранителни добавки.
Нашите продукти се продават на едро. За...
...Произход
Ацеролата (Malpighia emarginata) се среща в Карибите и в северната част на Южна Америка, като растението расте на височини от 1500 м. Ацеролата е тропиченплод. Тя е известна също като барбадоска череша или западноиндийска череша.
Въпреки че ацеролата произхожда от Карибите, това растение се среща и в северната част на Южна Америка. Освен това, ацеролата се отглежда на Хаваите, в...
...Тамариндът е тропиченплод, известен със своя пикантен и кисел вкус. Той се получава от шушулката на дървото тамаринд, което научно се нарича Tamarindus indica. Плодът има кафява, твърда външна обвивка и съдържа лепкава плодова каша, която обгръща семената. Тамариндова паста често се използва в различни кулинарни приложения, включително сосове, чатни, сладкиши и напитки. Тя придава уникален вкус...
...Мангостинът е тропиченплод, произхождащ от Югоизточна Азия. Той е с размерите на мандарина и има светло пурпурна до тъмно виолетова кора. Вътрешната бяла плодова част е много сочна, нежна и вкусна. Изтънченият вкус напомня малко на праскова, личи и круша.
Не само в родината си, мангостинът се цени заради добрия си вкус. Препоръка за консумация:
дневно 2 x 30 мл или повече без добавки и консерванти, съгласно закона.