... роторните остриета.
Задържаните частици от сухата зона се отстраняват в мократа зона. Нивата на влага под 1 % могат да бъдат постигнати. Времето на престой на продукта обикновено е между 5 и 15 минути.
Изключителната скорост на топлопредаване за горещи твърди продукти позволява охлаждане на големи количества твърди вещества в компактен апарат в сравнение с обикновено използваните охладителни...
...Чесънът съдържа изобилие от полезни вещества, каквито рядко се срещат в други растения.
Капсулите с чесън 500 мг са приятно безмирисно алтернатива на консумацията на чесън. Нежният процес насушене гарантира, че полезните вещества в чесновия прах са перфектно запазени.
Всяка капсула съдържа 500 мг чеснов прах.
Артикул №: 113...
...Преди компостът да се превърне в ценен продукт, като например почва за растения, първо трябва да се отнеме влагата от него. Чрез сушенето с нашите лентови сушилни се увеличава компостируемостта и е възможно по-добро пресяване на компоста.
...Морков (Daucus carota): Органичният морковен прах от VehGro се получава чрез сушенена прясна морковена пулпа и последващо смилане на прах. Морковеният прах не само че е вкусен, но и много здравословен. Корените принадлежат към семейството на грудковите растения. Те са богати на бета-каротин, витамините A и B. Бета-каротинът е антиоксидант, който помага в борбата с свободните радикали.
...Cistus incanus е най-богатото на полифеноли годно за консумация растение в Европа / последните лабораторни тестове показаха нива на > 36 % общи полифеноли / произведено в Германия / нежно вакуумно сушене...
...Мек зелени пипер от Шри Ланка
В (пра)горската местност в горещо Шри Ланка растат катерещите се растенияна пипера. Незрелите пиперки се берат на ръка от началото на ноември до средата на януари и се сушат внимателно на въздушен поток или чрез замразено сушене. По този начин цветът остава запазен, а вкусът става по-интензивен.
Зеленият пипер е по-мекото пиперно зърно и притежава по-свеж аромат с леки тревисти нотки. Подходящ е за всички ястия, които трябва да бъдат малко по-нежни и все пак ароматно подправени.