... мазнини, включително мононенаситени и полиненаситени мазнини, които се считат за по-здравословни алтернативи на наситените мазнини.
Тези мазнини могат да помогнат за понижаване на нивата на лошия холестерол и да намалят риска от сърдечни заболявания. Слънчогледовото масло обикновено се използва запържене, печене, сотиране и дресинг за салати поради неутралния си вкус и универсалност.
...Рафинираното слънчогледовомасло е популярен продукт, наличен в PET бутилки от 1L, 3L, 5L и 10L. Ние доставяме и експортираме слънчогледовомасло в различни размери и го предлагаме в Flexitanks и в големи количества. Нашето рафинирано слънчогледовомасло е известно със своята универсалност и е отлично запържене, печене и за салати.
Нашите клиенти ценят качеството и неутралния вкус на нашето...
...Светложълтото масло се използва основно запържене и печене. В комбинация с други растителни масла, като рапично масло, соево масло или ленено масло, то също се използва като салатно масло, маслозапържене или за производство на маргарин.
Свържете се с нас за повече информация и детайли.
... слънчогледовомасло
Слънчогледовото масло е неутрално на вкус и аромат и затова е много подходящо за печене и пържене. То е идеално и като готварско маслоза вегетарианци и вегани. Слънчогледовото масло съдържа много витамин E.
... клиенти купуват тези продукти и на договорна основа.
Също така предлагаме различни:
High Oleic масла или Longlife мазнини.
Имаме голямо разнообразие от тези мазнини в различни опаковки.
Най-доброто маслозапърженеза всеки бизнес!
Доставяме вече от 1 палета с чисти сортове.
Конкурентни цени предлагаме обаче от 4-10-17-33 палети.
Нашите клиенти на едро обикновено купуват пълни камиони с 33 палети.
Просто се свържете с нас, ще получите незабавно предложение.
Употреба: Финото маслоза готвене, пържене, фритюрник.
Палета 72 x 10 Литра PET бут.
Също така налично в 1 Литрови бутилки.
... печене и мариноване.
Тъй като за получаването на higholeic био слънчогледовомасло се използват само определени, естествено отглеждани сортове слънчоглед, които имат много висок процент на мононенаситената олеинова киселина, то е термостабилно в сравнение с оригиналната форма, богата на линолова киселина. Поради това нашето higholeic био слънчогледовомасло понася и по-високи температури на готвене. Чрез допълнителна рафинация, този вариант на слънчогледовото масло е идеален запържене и готвене.
В контекста на олеиновото био слънчогледовомасло, това масло впечатлява.
...Студено пресовано слънчогледовомасло
Удивителни ползи:
- Перфектно за дълбоко пържене и готвене.
- Контролира нивата на холестерол.
- Подобрява здравето на сърцето и понижава кръвното налягане.
- Предотвратява когнитивни разстройства и укрепва имунната система.
Срок на годност:
6 месеца.
... слънчогледово олио е натурално слънчогледово олио, произведено според съвременната многостепенна технология и е пречистено от всички примеси. То стимулира метаболитните процеси в организма, осигурява правилен растеж на клетките и здрава кожа. Това олио може да се използва с всякакви ястия и е подходящо за всички видове обработка на храни: пържене, печене, консервиране, приготвяне на салати.
...Извлечено от семената на слънчогледа, слънчогледовото масло често се използва в храната като олио запържене и в козметиката.
Някои видове:
- Линолова
- Mid-oleic
- High-oleic...
... ненаситени мазнини, включително мононенаситени и полиненаситени мазнини, които се считат за по-здравословни алтернативи на наситените мазнини.
Тези мазнини могат да помогнат за понижаване на нивата на лошия холестерол и за намаляване на риска от сърдечни заболявания. Слънчогледовото масло често се използва запържене, печене, сотиране и за дресинги за салати поради своя неутрален вкус и многофункционалност.
... златист цвят и нежен вкус. То се извлича и рафинира внимателно, за да се уверим, че отговаря на най-високите стандарти за качество.
Ползи за здравето:
Богато на витамин E и ненаситени мастни киселини, нашето слънчогледовомасло е отличен източник на антиоксиданти и допринася за поддържането на сърдечното здраве. Ниското съдържание на наситени мастни киселини го прави здравословен избор за вашата кухня.
Многостранно приложение:
Независимо дали запържене, печене или приготвяне на дресинг – нашето слънчогледовомасло е изключително многофункционално.
...Сред растителните масла, слънчогледовото масло е най-известното и най-широко разпространено в света, а в много страни слънчогледовото масло се счита за една от основните храни.
Рафинираното слънчогледовомасло традиционно намира своето място като маслозапържене, докато неговият нерафиниран вариант се използва основно в студено състояние.
Слънчогледовото масло Sungrano, произведено от...
...Качество: Биологично
Произход: Южна Америка
Приложение: Храни
Особености:
OPW BIOfrit е алтернатива на широко разпространеното BIO-HO слънчогледовомасло в областта на фритюрните приложения. Продължаващото развитие в сътрудничество с нашите стратегически партньори и усъвършенстването на рецептата и състава правят OPW BIOfrit не само алтернатива, но и доказано по-стабилно фритюрно масло.
Основата за нашето висококачествено фритюрно масло е BIO-палмолин IV 56 от устойчиво, сертифицирано производство.
Повече информация можете да намерите в нашия BIOfrit блог.