... мазнини, включително мононенаситени и полиненаситени мазнини, които се считат за по-здравословни алтернативи на наситените мазнини.
Тези мазнини могат да помогнат за понижаване на нивата на лошия холестерол и да намалят риска от сърдечни заболявания. Слънчогледовото масло обикновено се използва за пържене, печене, сотиране и дресинг за салати поради неутралния си вкус и универсалност.
...Рафинираното слънчогледовомасло е популярен продукт, наличен в PET бутилки от 1L, 3L, 5L и 10L. Ние доставяме и експортираме слънчогледовомасло в различни размери и го предлагаме в Flexitanks и в големи количества. Нашето рафинирано слънчогледовомасло е известно със своята универсалност и е отлично за пържене, печене и за салати.
Нашите клиенти ценят качеството и неутралния вкус на нашето...
...Светложълтото масло се използва основно за пържене и печене. В комбинация с други растителни масла, като рапично масло, соево масло или ленено масло, то също се използва като салатно масло, маслоза пържене или за производство на маргарин.
Свържете се с нас за повече информация и детайли.
... слънчогледовомасло
Слънчогледовото масло е неутрално на вкус и аромат и затова е много подходящо запечене и пържене. То е идеално и като готварско маслоза вегетарианци и вегани. Слънчогледовото масло съдържа много витамин E.
... печене и мариноване.
Тъй като за получаването на higholeic био слънчогледовомасло се използват само определени, естествено отглеждани сортове слънчоглед, които имат много висок процент на мононенаситената олеинова киселина, то е термостабилно в сравнение с оригиналната форма, богата на линолова киселина. Поради това нашето higholeic био слънчогледовомасло понася и по-високи температури на готвене. Чрез допълнителна рафинация, този вариант на слънчогледовото масло е идеален за пържене и готвене.
В контекста на олеиновото био слънчогледовомасло, това масло впечатлява.
... слънчогледово олио е натурално слънчогледово олио, произведено според съвременната многостепенна технология и е пречистено от всички примеси. То стимулира метаболитните процеси в организма, осигурява правилен растеж на клетките и здрава кожа. Това олио може да се използва с всякакви ястия и е подходящо за всички видове обработка на храни: пържене, печене, консервиране, приготвяне на салати.
... ненаситени мазнини, включително мононенаситени и полиненаситени мазнини, които се считат за по-здравословни алтернативи на наситените мазнини.
Тези мазнини могат да помогнат за понижаване на нивата на лошия холестерол и за намаляване на риска от сърдечни заболявания. Слънчогледовото масло често се използва за пържене, печене, сотиране и за дресинги за салати поради своя неутрален вкус и многофункционалност.
... златист цвят и нежен вкус. То се извлича и рафинира внимателно, за да се уверим, че отговаря на най-високите стандарти за качество.
Ползи за здравето:
Богато на витамин E и ненаситени мастни киселини, нашето слънчогледовомасло е отличен източник на антиоксиданти и допринася за поддържането на сърдечното здраве. Ниското съдържание на наситени мастни киселини го прави здравословен избор за вашата кухня.
Многостранно приложение:
Независимо дали за пържене, печене или приготвяне на дресинг – нашето слънчогледовомасло е изключително многофункционално.
...Поради високото съдържание на олеинова киселина и добрата си трайност, е многофункционално, включително за бебешка храна и продукти за клинично хранене.
Допълнителна информация:
Маслото се различава от обикновените натурални слънчогледови масла с високото си съдържание на олеинова киселина. Добавката в това слънчогледовомасло го прави значително по-скъпо. Това е така, защото маслото не е подходящо само за готвене или печене, но също така може да се използва за бебешка храна. За това обаче има строги насоки, които маслото изпълнява. То е също така подходящо за клинични продукти. Също така...