...маслото от бразилската палма бабасу. Палмата принадлежи към семейството на Арекацеите и расте много бавно. След 10 години дава първите си плодове, може да живее до 200 години и да достигне височина от 30 метра. Плодовете изглеждат подобно на кокос. Те растат с дължина 10 - 12 см и съдържат 3 - 5 семена с 60% - 70% масло. Маслото е твърдо при температура до 22 °C и поради това е наричано и бабасу...
...Кокосово масло/мазнина, био, е бяло, твърдо масло при стайна температура и при по-високи температури става течен, прозрачен масло. Натуралното кокосово масло има интензивен аромат на кокос. То съдържа предимно наситени
В козметиката кокосовото масло представлява универсално базово масло, което може да се смесва добре с активни масла като масло отсемена на нар или масло от шипка. Кокосовото...
...Перфектната Чиа закуска за в движение!
Колко често сте изпитвали, че малкият глад се обажда. Независимо дали става въпрос за най-малките или когато сами сте на крак. В такъв случай използвайте възможността да си вземете малка междинна закуска с чиа бар.
Също така е идеален за активно спортуващи, тъй като чиа семената дават много енергия и съхраняват и освобождават енергия за дълго време. Един бар = 40 г. Череши, стафиди, кокос, тиквени семки, чиа семена, кашу, обелени семенаот коноп и гоя бери.
... фази от почти всеки плод (напр. манго, маракуя, гуава, дюля и др.). Системите за възстановяване се изработват по поръчка и изключително за нашите клиенти и те възстановяват пълния ароматен профил в крайния продукт. Моля, запитайте и за нашите масла отсемена на маракуя и гуава, които са идеални за употреба в козметичната индустрия.
БИО, NOP, Fairtrade / FLO, Rainforest Alliance
Фирмата Carrière е...
... етикети. Винаги работим върху създаването на нови, оригинални и специални рецепти за нашите мармалади и да изненадваме нашите клиенти с сезонни новини. Вече имаме над 100 вида намазки в нашия асортимент, като всяка година добавяме нови вълнуващи сортове. Нашето предложение варира от класически сладки комбинации като ягоди и ревен до оригинални сортове като кръвна портокалова манго с кокос и канела, до солени намазки, които са чудесни за месо или сирене.