...Органичният сладък червенпипер на прах има мек, сладък вкус и яркочервен цвят. Перфектен за добавяне на цвят и нежна топлина към ястия, той се използва широко в подправкови смеси, супи и сосове.
...Прах от патладжан, прах от карфиол, прах от броколи, прах от хлорела, прах от кейл, прах от ечемичена трева, прах от моркови, прах от червено цвекло, прах от праз, прах от червенпипер, прах от спирулина, прах от грах, прах от кейл, прах от хрян, прах от пастернак, прах от магданоз, прах от аспержи, прах от целина, прах от спанак, прах от бяло зеле, прах от тиквички, прах от лук
Всички зеленчукови прахове са налични в био и конвенционално качество.
... цветове на пиперите, но най-известните са зелени, жълти, оранжеви и червени.
Здравословни свойства на пиперите
Пиперите са богати на витамин A, витамин C и витамин B6, въпреки че трябва да се отбележи, че витамин A се намира основно в червените пипери. В противен случай, капсикумът не съдържа други хранителни вещества в значителни количества.
Използването на гранули от червенпипер
Гранулите от червенпипер могат да се използват вместо пресен пипер в супи, яхнии и къри. Те не само че са вкусни, но и добавят цвят на ястието ви. Сушените гранули от червенпипер също са удобни за носене на ...
... зърна, които се събират традиционно на ръка. При отглеждането се избягва използването на изкуствени торове и пестициди.
Най-добре е свежият смлян или стрит червен камбоджански пипер да се добавя в края на приготвянето на ястието и да не се готви.