... и осигурява лесно подаване на продуктите към ножа.
Особено подходящ като универсален инструмент за подготовка, кухни и столови/кантини
за щанда с прясно месо
Напрежение: 120 / 230 V еднофазен променлив ток
Материал на корпуса: анодизиран алуминий
Ceraclean® (по избор)
Работна площ (Д x Ш): 607 x 433 мм / 23.9” x 17.1”
Максимални размери (Д x Ш x В): VS12 F33: 669 x 739 x 479 мм / 26.3" x 29.1" x...
...Благодарение на технологията OVERSKIN, полуавтоматичният пневматичен уплътнител TSS126 не само че позволява традиционно уплътняване в купата, но също така опакова специални продукти, като например фино месо или морски дарове, с големи обеми и до 40 мм излишък. Технологичната ефективност на TSS126 може да бъде комбинирана с новата система за картонена опаковка с индивидуално проектирани графики...
Добре дошли в Murat Lamm GmbH, един от най-старите
турски месари и производители на месо в Баден-
Вюртемберг от 1972 г. Халал качество от 38 години. От
февруари 2008 г. се намираме в Хорб ам Некар, където
разширихме производственото си помещение на 11000 м². Ние
като Murat Lamm благодарим на нашите верни клиенти, че
ни оказват голямо доверие през всичките тези години.
Също така се радваме да ви...
Ръчният уред Schnitzelmaster за ресторантьори, месари и кетъринг – автоматичният уред Schnitzelmaster за големи кухни и месарници. Или биете месото, което е шумна и не особено чиста работа, или „стейквате“ месо, при което оригиналното качество на месото не се подобрява, а се преработва в „кайма“. Разликата прави Schnitzelmaster. „Мастерирането®“ е специален процес за омекотяване на месото (подходящ за всички безкостни месни парчета), при който месните влакна се разтягат, без да се разкъсват – запазва характера на прясното месо.
... стандартни форми и цветове, както и с различни степени на залепване или гумени покрития: лесно отстраняеми – за замразяване - перманентни. Ценови етикети за хлебари, месари и производители на месо, както и етикети за конфитюри също предлагаме.