... активни или неактивни, течни или на прах. Зърното, което ще се малцува, първо се накисва във вода, а след това се подлага на покълване. При този процес се освобождава голямо количество ензими от зърното, които разграждат например протеини и нишесте. Малцуването (сушенето) на покълналото зърно се извършва при 35-50°C, малко преди кълнът да стане зелен. При тези относително ниски температури ензимите остават активни.
След това изсушеното зърно може да бъде смляно на малцовобрашно или смляно на зърно, ако например е предназначено за производството на малцов екстракт...
...Малцовото брашно е едно от най-старите, естествени агенти за печене и традиционна съставка в печивата. Този малцов продукт се използва предимно за подобряване на ферментационния процес и качествата на печене. Този продукт е наличен от търговеца на едро August Töpfer & Co в различни цветови вариации от светло до тъмно, с или без ензимна активност.
... на индустрията за мелници и хлебопекарство цял набор от продукти. Нашите ароматни брашна се ценят и използват международно благодарение на отличното си съдържание и вкусово качество. Разбира се, натурални - разбира се, без добавки - разбира се, добри! Това е малцовобрашно от C. Thywissen с опит от над 100 години.
Биодизел – алтернативният източник на енергия
Биодизелът е истинска "Flower Power", тъй като е биогенен гориво, получено от висококачествени и възобновяеми растителни масла.
Предлагаме широка гама от продукти: от 25 кг чувал малцовобрашно до вътрешен кораб с растително масло.
Пшенично нишесте, пшеничен глутен, картофено нишесте, ориз и царевичен сироп, сироп от спелта-дател-иглика и др. Пшенично брашно, малцовобрашно, концентрати от гроздов сок, концентрати от плодове. Пюрета. Фруктоза, оцветители, царевично нишесте.