...Сушените хвойнови плодове се използват за подправяне на много известни, солени ястия. Интензивният и пикантен вкус прави хвойновите плодове идеални за приготвяне на маринати и сосове, както и за киселикраставички.
Хвойновите плодове обикновено се използват сушени. Сушената подправка има малко по-интензивен аромат от пресния плод. Класически, можеш да ги използваш при готвене на кисело зеле...
... подправка. Той се използва в чайове, като ароматизатор за зеленчуци, в бонбони и алкохолни напитки, но също така се обработва в оцет (като киселикраставички).
h2>Здравословни свойства на джинджифила
Джинджифилът е известен със своето противовъзпалително действие и положителния си ефект…...
...Съставки: Дяволска трева (Аса фетида), Копър
Използване: сосове, мариновани зеленчуци, чатни, киселикраставички, бобови култури, риба, месо, яхнии (не използвайте заедно с лук)
Сега можете да използвате нашия "Дяволска трева с Копър 70 % смлян" като рекламно средство или подарък. (Запитвания по този въпрос можете да изпращате на: info@gojundgoj.de)
С удоволствие предлагаме нашите продукти и като частна марка, в големи опаковки и за търговци на едро.
...• от висококачествена полиамид
• за обръщане на храна в тигана, премахване на киселикраставички, колбаси от буркани, сервиране на храна
• рифелна профил на краищата за безопасно държане
• термоустойчив до 210°C / 410°F...
...Тук вече е премахната свинската кожа, така че при този суров шунка няма какво да се изхвърли. Суровият шунка се наслаждава най-добре самостоятелно, нарязан на тънки филийки, с грисини или бяло хляб, придружен от чаша добро сухо вино, например Совиньон или Фриулано. Шунката е също така вкусна с смокини, диня, киви, ябълка, грозде и круша. Смесените киселикраставички обаче не се съчетават, тъй...