...Качество: за храни, ограничена употреба
Обработена растителна част: Плод
Екстрахиращ агент: N-хексан
Носител: малтодекстрин
Научно наименование: Lycopersicum esculentum
Доматите са богати на антиоксиданти като ликопен, витамин C и витамин A, които имат потенциални ползи за здравето.
Нашите продукти се продават на едро. Има минимално количество за поръчка от 25 кг за повечето от нашите продукти...
... се използва по целия свят, той е особено популярен в италианската и френската кухня. Босилекът и доматите са отлична комбинация. Затова опитайте да поръсите малко върху доматената супа. Освен това, тази зелена свещена билка е чудесна в супи и сосове, песто, сирена, рибни и месни ястия и салати. Вкусен е и в сандвичи. Препоръчва се да се добавя колкото се може по-късно, за да се запази вкусът.
...Оригинално тайландско жълто тайско къри, традиционно и автентично приготвено. С най-фина кокосова мляко, зеленчуци, пилешко месо, подправки и билки, замразено.
Описание на продукта
Жълтото тайско къри (Gaeng Kari) е много популярно по целия свят и е най-мекото тайско къри. Вкусът му е кремообразен, ароматен и нежен. Кокосовото мляко, сладките картофи, доматите, лукът и жълтата къри паста правят...
... хедър с продуктова снимка ● 29 броя готови за продажба в дисплейна кутия ● Арт. № 90432
Томатообвивка в удобна форма на тръба за бързо покриване на домати или за защита на млади лозя и други чувствителни растения. Ефективна защита на доматите от вредители, дъжд, вятър и слънце.
Светлина, въздух и вода достигат в достатъчни количества до доматите. Идеалните условия водят до предимство в реколтата от поне 2 седмици. Просто отрежете желаната дължина от тръбата, покрийте доматените растения, завържете отгоре и отдолу - готово!
...Неповторимият, средиземноморски аромат на босилека очарова с цветни нюанси. Сладки нюанси се срещат в свежо-пикантния вкус, който е завършен с нежна острота.
О соле мио! Класиката на италианската кухня не трябва да липсва в твоята подправкова рафт. Чудесна основа за това растение са доматите, но и препеченото чабата с зехтин, чесън, лимонова кора и, разбира се, босилек те пренася мигновено в Бела Италия. Перфектно се съчетава със салати, риба, морски дарове и паста. Basta!