...Какво е овесена каша?
Овесената каша е сушени и смлени овесени зърна. Тя е пълна с въглехидрати и следователно енергия. Широко се използва като фураж (за коне) и като суровина за каша, хляб, сладкиши, мюсли и гранола.
Как се прави овесена каша?
За приготвянето на овесена каша се използва цялото зърно. То включва триците и зародиша, а не само нишестето на зърното. Следователно овесената каша...
... 500g granola pack":"Употреба: за 500г опаковка гранола","A: We are specialized in making all kinds of packaging materials, such as food bags, coffee bags, zipper bags, ziplock bags, stand up pouches, black bottom bags, aluminium foil bags, pet food bags, tobacco bags, fruit packaging bags, vegetable packaging bags, paper bags, tin boxes, hole puncher for plastic bags.":"A: Ние сме специализирани в...
... добавят към закуски, смеси от мюсли или гранола, да се комбинират в вкусен десерт, смес от плодове и ядки, мюсли бар и дори да се използват като гарнитура за йогурт и сладолед, да се преработят в хранителен ядков крем и да се смесват с вашите сутрешни смутита за допълнителен вкус!
Лешници - Варианти: Накълцани...
NuZz - това са вълнуващи нови и креативно подправени закуски,
ръчно изработени с любов в нашата малка "Орехарска работилница" в Черната гора.
Нашите творения се пекат нежно - без допълнителни мазнини, без изкуствени аромати, консерванти и оцветители. Изключителните подправки са наша специалност.
Ние сами приготвяме нашите подправъчни смеси и смиламе почти всички подправки пресни.
Най-високо ка...
...Нашите устойчиви стоящи и плоски пликове са подходящи за почти всякакви пълнежи - от сладкиши и закуски до готови смеси, гранола, подправки и чай. Използваните материали са изработени от рециклируем моно пластик или устойчиво хартия. Те имат лабораторно тествани бариерни свойства срещу кислород, влага и UV светлина. С нашето изключително запазване на аромата (например материал Martha 0,0419,97...
Произвеждаме различни видове машини:
- за формиране на различни маси
- зърнени храни, гранола, семена, мюсли, хрупкави оризчета, пастообразни, марципан, медени, екструдери за дъвки.
- за шоколадови маси
- загряване, темпериране, формоване, обвиване, охлаждане, еднократни дозатори, форми.
- за желе
- готвене, формоване, охлаждане, форми.
Също така можем да произвеждаме миксери...