...Сушената златна боровинка се получава след като плодовете преминат през процес на селекция, измиване, дезинфекция и сушене. Златната боровинка е подобна на стафидите и вкусът й варира между сладък и кисел. Плодът е високо ценен заради високото си съдържание на антиоксиданти, които минимизират клетъчното стареене и за стабилизирането на нивото на глюкозавкръвта, поради което е полезен за хора, страдащи от диабет.
MOQ: 20 кг...
... въглехидрати).
Декстрозен еквивалент (DE)
DE номерът на глюкозата дава информация за свързващата сила и сладостта на глюкозата и зависи от степента на хидролиза, която е приложена. Скорбялата се преобразува вглюкоза чрез хидролиза. На скала от 0 до 100, 0 е чиста скорбяла, а 100 е чиста глюкоза. Колкото по-нисък е номерът, толкова по-висока е свързващата сила на продукта. Колкото по-висок е номерът, толкова по-висока е сладостта.
Използване
Глюкозата може да бъде абсорбирана директно от тънките черва вкръвта. Когато циркулира вкръвта, глюкозата се абсорбира в...
... абсорбцията на диетични въглехидрати, включително рафинирани захари и чиста глюкоза
- Предотвратяване на глюкозни пикове благодарение на балансирани нива на кръвната захар
- Поддържане на нивата на кръвната захар в нормалния диапазон
Качество
Delphinol® се произвежда от избрани пресни маки ягоди при строги условия на GMP. Екстрактът е стандартизиран да съдържа минимум 25 % делфинидини и минимум 35 % общи антоциани.
Delphinol® показва клинично доказана бионаличност на ключови активни съставки.
... концентрацията на глюкозав клиничния решаващ диапазон при 50 mg/dl чрез промяна на цвета от жълто на зелено
• Оптимално определяне на границите на диапазоните на концентрациите на глюкоза според клиничните критерии от жълто през зелено до синьо
• Удобен формат на тестовата лента с подходящо дълга зона за захващане за повишаване на хигиената на потребителя...