... подправка за десерти и сладкиши. След добавянето на алкохол, зърната отново се сушат и протича ферментационен процес. Тонкабобите са широко разпространена съставка в десерти, за гарниране на десерти (ганаш), карамелени бонбони, сладолед или сладкарство. Висококачествени тонкабоби Цели БИО: Целите БИО тонкабоби от VehGro са биологично сертифициран продукт с най-високо качество.
...Биологично разградими чаши от серията E-Cup. С патентована и сертифицирана вътрешна покритие, което предотвратява пропускането и се разгражда в рамките на 180 дни. Налични в 9 размера.
Цените ли защитата на околната среда и искате да предлагате сладолед или храни? Тогава тези устойчиви чаши са задължителни за вас. Налични и с персонализиран печат в големи количества.
Съдържание: 160 мл
Височина: 45 мм
Диаметър: 85 мм...
...Печат "Нула"
Нито пластмасово покритие, нито биопластмаса, но все пак запечатан
Биологично разградим и компостируем
Може да се изхвърли в хартията за рециклиране!
Сертифициран от FSC...
... плодовите ядра. Маслото, което се получава след този процес, обикновено е безцветно и безвкусно. Чрез механична обработка маслото може да бъде преобразувано и в намазка. Поради тази причина маслото често се използва в хранителната индустрия за производството на маргаринови продукти. В козметичната индустрия маслото често се използва за производството на сапуни. В кухнята палмовото ядро се среща сравнително рядко. Въпреки това, в хранителната индустрия се използва за производството на какаови глазури, сладолед или сладоледени бонбони.