...Качество: за храни
Обработена растителна част: Билка
Екстрагент: Вода
Носител: малтодекстрин
Научно наименование: Origanum Vulgare
Орегано съдържа етерични масла като карвакрол и тимол, които му придават характерния аромат, както и антиоксиданти, флавоноиди и танини, които са потенциално противовъзпалителни и полезни за здравето.
Нашите продукти се продават на едро. Има минимално количество за...
...Това био брашно от земен бадем се отличава с високо качество и вкусен, сладко-орехов аромат. Земният бадем е растение, което се отглежда както в Средиземноморието, така и в части от Африка. Земният бадем, който принадлежи към семейството на кипарисовите треви, е известен и като тигров орех или чуха и дължи името си на кореновите клубени, чийто вкус напомня на бадеми. При печене, ореховият нюанс...
... за грижа за бебета, опаковки и продукти за грижа за косата. То прониква добре в кожата и трябва да възстанови липидния баланс на кожата. Така то облекчава раздразнена, суха кожа и коса.
Нашето био бадемово масло е светложълто до жълто с характерен, ядков аромат.
Обвивките на бадемовите плодове се отстраняват, ядките се разцепват, семената се извличат и сушат. След това бадемовите семена се пресоват на студено. Маслото се отделя от плодовата вода и след това се декантира, филтрира и при необходимост рафинира.
... съставки да се утаят. Те след това се отделят чрез филтриране. Пресовите остатъци, които се продават като бадемова трица, все още съдържат до 10 % мазно масло. От 1 т обелени бадеми се получават около 400 л бадемово масло.
Области на приложение
Храни:
* Висококачествено масло за салати
* Поради бадемовия си аромат е подходящо за приготвяне на десерти
Фарма:
* Използва се като съставка в мазила...
...Паста от патладжани с фета сирене 200г. Външен вид бежов цвят
Вкус/Аромат характерен за печени патладжани и пресен чесън, богат на вкус на фета сирене, леко пикантен.
Консистенция кремообразна...
...Както подсказва името, тези черни маслини се отглеждат в близост до град Каламата в южната част на полуостров Пелопонес. Те са известни и като Каламон. Те са удължени, с форма набадем, тъмновиолетови, сочни и имат тънка кора. Мариновани са в солен разтвор, зехтин и винен оцет, което им придава фин винен аромат и уникален вкус. Те са толкова големи, че могат да се използват за готвене, тъй като не се разтапят.
4.2 кг...