...Хиршхорнсалц, известен също като амониев или ABC-агент, е силно втасващосредство. По-рано той е бил извличан от еленови рога или отпадъци от рог или кожа, което обяснява произхода на името. Хиршхорнсалц е средство за втасване при печене. Използва се за разхлабване на плоски теста, като например маслено тесто, спекулатиус или за меденки. Не е подходящ за високи теста (например торти) и се...
...С нашето био бакпулвер LECKER’S с реинвайстейн, ще приготвите чудесни сладкиши и торти за нула време – и то по най-естествения начин
•С особено щадящ реинвайстейн вместо традиционни фосфати
•С щадяща сода за хляб като втасващосредство
•С био царевично нишесте като отделящо средство
Съставки: Царевично нишесте*, киселинно средство реинвайстейн (24,7% монокалиев тартрат), втасващосредство сода за хляб
Алергени: не съдържа
Вегетарианско: Да
Веганско: Да...