... месеца, от които 48 на 40 метра в дълбините на езерото Изео, срещу Монтисола, при постоянна температура и налягане; пълен мрак.
Съдържа сулфити.
Капацитет: 0.75л
Код: 08144
Категория: Игристо вино
Алкохолно съдържание: 12% об.
Държава: Италия
Регион: Ломбардия
Сортове: Над 10 сорта червено грозде, много от биотипове или местни сортове
Цвят: Блестящ жълто-соломено...
Компанията Malavasi е приела философия на производство, основана на програма за качествено развитие на своите вина, с уважение към устойчивостта и с намалено съдържание на серен диоксид. Вече 4 поколения семейството Malavasi се занимава с земеделие и особено с лозарство. Още от XIX век, в началото на индустриалната революция, пра-прадядо Тита е произвеждал вино, което се е използвало основно като ...
... произвежда вино в собствената си изба, където освен използването на барици и тонела от дъб, както и тонела от акация за отлежаване и стареене на червените и белите вина, се използват и винени съдове от бетон с контрол на температурата, които могат да поддържат най-добре вината, които трябва да узреят, и по-новите технологични съдове от инокс с изолация, в които се обработват малките маси за бленд и за по-добър контрол върху тяхната еволюция и узряване.
...През 2003 г. Роделин Елънс основава 'La Cantina Italiana', предприятие, което внася италиански вина.
Всички тези вина се внасят директно от Италия.
Основната цел на 'La Cantina Italiana': да предлага качествени и ексклузивни вина и, не по-малко важно, на разумна цена.
Винарските имоти, разположени в Северна Италия (Емилия, Ломбардия, Трентино и Венето), са избрани и посетени от Розелин Елънс...
... годините в сектора.
По-долу са някои от продуктите, които винаги ще намерите в нашата работилница: Гorgonzola d.o.p. на лъжица и на резени, над 30 различни вида Ерборинати на основата на Гorgonzola; колбаси от високо качество, свежи сирена от Валсасина (LC), зрели кравешки и козе сирена, мед, конфитюри, вина, яйца, прясна паста, йогурт, брашна, чай, инфузии, сладкиши и много други. Влизането в нашата работилница не само че е удоволствие, но също така е начин да разберете разликата между предлаганите от нас ръчно изработени продукти и тези, които обикновено се намират на пазара.
Нашите вина са създадени, за да бъдат оценявани от сетивата, ума и природата. Произвеждането от природата означава също да се уважават нейните граници и да не се налагат нашите, да се познават ритмите и да се знае как да ги следваме, без да искаме да ги предхождаме, да се пази крехкостта на околната среда и нейните плодове.
... преработката на грозде. От поколения собствениците се редуват в търсенето на вина с все по-високо качество, които получават все по-голямо одобрение от обществеността и от операторите в сектора. Компанията е разположена на моренните хълмове на езерото Гарда, на 180 метра надморска височина. Виноградниците са особено добре поддържани, тъй като философията на земеделската компания La Torre налага, че...
На 12 май 1907 г. е основана социалната изба в Торраза Косте. Сто години по-късно, в неделя, 13 май, Торевила отпразнува този ден, припомняйки началото на една завладяваща история: историята на един регион, Олтрепо Павезе, на неговите хора и на качествените вина, които днес се разпространяват успешно в Италия и в чужбина. Всъщност, общите усилия на над триста винопроизводители - това е днешният...
Ние сме земеделска компания, която произвежда бели и червени вина от Олтрепо Павезе. Ние сме третото поколение. Нашата компания се нарича Azienda Agricola Fratelli Ferrari.