...Палатът разкрива печени и
ванилови вкусове, смесени с малки черни плодове.
СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО
Сервирайте при около 15°C с печено заек, грилована
риба или черен суджук с пърженикартофи. То ще
съответства прекрасно и на сирена като Деликатес от
Бургундия или Тома от планината.
Регион: Божоле
Сорт: Гаме Нуар
Лозе: гранитни почви – континентален климат...
Произходящ от Корсика, шеф Жан-Мишел Керци иска чрез своите творения да сподели любовта си към продуктите на своя остров. Изобретател на конфитюра на основата на Брокиу (корсиканско прясно сирене), шефът ни предлага кулинарно пътуване в корените си. Гамата "O Mà" е много разнообразна и варира от сладки удоволствия (конфитюри, пасти за намазване, ароматизирани захари, сладкиши) до солени удоволстви...