...Масло от кайсиеви семена (Prunus armeniaca).
Студено пресовано масло от кайсиеви ядки (Prunus armeniaca). Масло, пречистено, дезодорирано, обезцветено. Козметичен клас, само за външна употреба.
Леко и универсално растително масло, богато на витамини, включително витамин E, което помага за подхранване на кожата. Маслото е подходящо за различни типове кожа и може да се използва на лицето, тялото и...
... да се използва толкова често в френската кухня. Растението естрагон има различни сортове: френски естрагон,
испански (известен също като мексикански) и руски. Френският
и испанският естрагон се използват по-често за
готвене в сравнение с руския естрагон, който се използва
главно за ароматизиране на различни напитки.
Опаковка: 125g, 250g и насипно.
... – Маслото от жожоба е по-леко в сравнение с другите масла и също така се абсорбира лесно от кожата. В този продукт могат да се намерят различни хранителни вещества, като витамини E и B, както и антиоксиданти и няколко важни минерала, които хидратират и защитават кожата.
За великолепна коса – Когато се добави към продукти за коса, чудодейното масло дълбоко подхранва и хидратира скалпа, намалява пърхота, укрепва и заздравява косата от корена, регулира косопада, възстановява блясъка, улеснява разресването и елиминира
Код: 3800201865746
ТЕГЛО: 0.067 кг...
...Био шипкови плодове от сертифицирана органична българска плантация. Шипките са с екстра качество и са тествани за естествено съдържание на множество витамини и минерали, като: Витамин C, Витамин A, Витамин E, Магнезий, Калций и други.
Плодовете са перфектни за производство на различни производни продукти: шипкова конфитюри, шипков прах, шипков чай, шипков сок, шипково вино.
... калций, корените съдържат много различни гликозиди, танини и пектинови съединения, витамин C, алкалоиди и микроелементи.
Съставки: Фурми, Череша, Бадем*, Женшен 0,8 %.
Съхранение: Да се съхранява на хладно, тъмно и сухо място.
*Алергени...
...Отличава се със своите хранителни качества, сред който протеини и фибри, които са в пъти по-високи от тези на пшеницата.
Предимства:
-действа благоприятно на храносмилането
Подходящо за:
- приготвяне на различни печива
Лесно за обработка, има добри вкусови качества. За разлика от пшеницата, спелтата съдържа 2 пъти повече белтъчини и цинк, както и множество витамини, има по-ниски...