...-съдови заболявания. Изключително богато на хранителни вещества, биологичният булгур съдържа също ценни минерали като фосфор, магнезий и калий, както и витамини от група B. Приготвянето е много просто: след като се изплакнат зърната със студена вода, се изстискват и се варят в количество вода, двойно на обема им, в продължение на 15-20 минути. Накрая се отцеждат добре. Булгурът е подходящ за много ястия: може да се сервира както топъл, така и студен, обогатен с зеленчуци и използван за приготвяне на отлични основни ястия и салати.
...кремообразен хумус и булгур салата.
Нашите био-базирани многоразови чинии големи за менюта предлагат достатъчно място за разнообразни ястия и са налични в тройно или двойно разделено оформление. Различните камери на пластмасовите чинии без меламин позволяват оптимално порциониране и чисто разделяне на различни храни и са идеалната замяна за еднократни пластмасови чинии на базата на нефт.
Занимаваме се с внос, износ и търговия на едро с бобови култури и зърнени храни като фасул, леща, нахут, ориз, грах, боб, соя, царевица, лупина, амарант, булгур, чия, овес, кус-кус, лен, просо, киноа, теф, гуя, елда и др. Имаме също така и био или пълнозърнести бобови култури и зърнени храни, отговаряйки на този алтернативен пазар.