... мъст. Нишестето, ликвефицирано от LIQUAMYL-T, е идеално подготвено за производствона високи нива на малтоза, когато се захаризира с малц, Малтозилаза или Соргамил за нишесте от сорго.
ТЕМПЕРАТУРА
Оптимална 90-100°C.
ЕФЕКТ НА pH
Оптимално pH между 4,5 и 6,5.
ЦЕЛИ
- Бързо ликвефициране на желатинизирано нишесте от всякакъв произход, работейки при висока температура.
- Подготовка на...
...De Smet Engineers & Contractors могат да предложат комплексни единици за преработка на фуражи на базата на нишесте, като ечемик, корени от маниока, царевица, картофи, ориз, сорго, сладки картофи, пшеница, ръж и артишок от Йерусалим.
Разнообразие от нишестета може да се използва за производствона етанол чрез ферментация; изборът на подходящ субстрат зависи от редица фактори, сред които не на последно място е географският климат на предвиденото място за производство.
... контейнери) по целия свят.
Основен бизнес е:
- картофени флейки
- картофен гранулат
- нишесте от картофи, царевица, тапиока и ориз
- зеленчуци и плодове на флейки и прахове
- сушени подправки
- соя: брашно - лецитин - протеини.
Свържете се с нас за допълнителна информация.
Компанията Dicogel (Moeskroen) е свързана с Begro (Ardooie) за производство, опаковане и продажба на замразени продукти. Те продават продукти като зеленчуци, варианти на пюре, ориз, паста и др. Но също така подправки и дори гриловани зеленчуци!
...тиквички, домати и ягоди.
В нашия отдел d’Arta Menu можем неограничено да смесваме зеленчуци с сос, протеини, ориз или паста, за да предлагаме пълни готови ястия. Смесването на нашите удобни продукти протича според концепцията mix-to-pack, при която всяка съставка се претегля отделно, така че всяка съставка, колкото и малка да е опаковката, да присъства в правилното съотношение.
... сметана и растителни топинги в спрей кутии, както в потребителска опаковка, така и в голяма опаковка.
Йогурт напитки.
Incopack стартира производството на йогурт напитки през 2004 г.
Също така в това специфично производство различни технически характеристики на продукта и възможности за опаковане се адаптират към желанията на клиента.
Десерти на основата на млечен ориз в индивидуални чаши.
Incopack произвежда млечен и сметанов ориз в чаши в различни вкусове и с различни добавки, също и в чаши с две отделения.