...Представете си, че можете да създадете белгийска пшенична бира, плодовабира, бира с горна ферментация и т.н., без да се налага да правите нищо друго освен да се фокусирате върху вашата обичайна бира... CBS го прави възможно! Тези производители на марки могат да бъдат персонализирани по поръчка. Нашата продуктова линия, наречена «финален щрих на марката», позволява производството на «специални...
...Приготвена с 7% вишни от Северна България. Вишната е освежаваща и плодовабира, но без сладък вкус!
Температура на съхранение: 3°C < T° < 25°C
Температура на консумация: 4°C < T° < 8°C
EBC: /
IBU: 25
Алк. 4.8 Обем
PLATO 12.6
Налични формати: 33c l - 75 cl...
Производител на ръчно приготвени удоволствия като бира, вино и много други. Ясно е, че акцентът е върху бирата. Не използваме изкуствени оцветители, аромати и вкусове, нито усилватели на вкуса. Бира: Въжен Бираре, Талс 1886, Талска Бяла, Мак Талс, Плодова Бираре, Вечна Любов, Добро Кафе, Коледа в Талс. Плодови вина, адвокат, ликьори, сироп и конфитюр.
...RODENBACH е "фламандското червеникаво бира", признато за Традиционен Регионален Продукт. Смесената основна ферментация и отлежаването в дъбови бъчви (фудри) му придават меко-кисел вкус и сложна плодова нотка, подобно на вино. RODENBACH се състои от 3/4 младо и 1/4 бира, отлежавала 2 години в дъб. RODENBACH е много освежаваща и стимулираща апетита: перфектният аперитив!
RODENBACH Alexander е...
...Само в Оуденаарде ще намерите микрофлората, която прави Лийфманс толкова уникално бира. Преди години в града е имало 20 пивоварни. Оуденаарде от векове е избраното място за плодовабира. Няма никъде другаде по света "добрия въздух", за да се направи вкусна Лийфманс. Посещението на пивоварната Лийфманс ви пренася в други сфери. Опитайте разнообразието от Лийфманс и усетете уникалния характер на...
Goedendag принадлежи към типа на тежките светли бири. Това е бира с висока ферментация и вторична ферментация в бутилката. Светлослатката бира образува красива и плътна пяна при наливане. В аромата се усеща плодова нотка, която напомня на зрял банан, заедно с флорална хмелова нотка. Вкусът също отразява плодови и хмелови нюанси. Те са приятно подкрепени от мека, благородна горчивина. Алкохолното съдържание от 8% подчертава мощния характер на Goedendag.