...Гвинейският джинджифил, известен също като африкански джинджифил, е сорт джинджифил, известен със своя интензивенвкус и лечебни свойства. Този кореноплод е отглеждан главно в Западна Африка, където е ценен за своята здравина и висока концентрация на ароматни съединения.
Гвинейският джинджифил има външен вид, подобен на другите сортове джинджифил, с тънка и възелчеста кожа в бежово до...
...„Разпределете пасти с интензивенвкус, за гастрономическо удоволствие.“
Това беше основната идея при създаването на тези четири изискани луксозни продукта, с ниско съдържание на захари и с невероятен вкус.
Обогатени с гхи, мулти колаген, кокосово масло с октан, масло от макадамия и други здравословни мазнини.
Налични като:
- Интензивен шоколад
- Шоколад с шамфъстък
- Шоколад с лешници
- Карамел Бьор сале
За вас да откриете и се насладите.
...В чест на 35-годишнината на Shin Ramyun, Nongshim пусна Shin Ramyun Stir Fry нудли - пикантни нудли без бульон. Гладки, твърди и дъвчащи нудли, които всички обичат, с специално подправено масло за смесване, създаващо интензивен богат вкус, който удря силно! Имат сладко-пикантен вкус с гъби шиитаке и рибни кексове, отпечатани с логото на Shin.
130:грама...
...100% чист био сок от нар с интензивенвкус на нар. Без добавена захар, без добавки, без консерванти, без ГМО, без глутен, нефилтриран, пастьоризиран. Стъклени бутилки от 1000 мл и 200 мл.
Достъпен също в насипно състояние и под собствена марка.
...Производство на традиционни и биологични конфитюри. През 2009 г. инвестирахме в нова система за готвене, която ни позволява да готвим плодовете си при ниска температура, под вакуум. Техниката ни дава големи парчета плодове и интензивенвкус и цвят. Качеството на нашите продукти и нашите ексклузивни опаковки ни донесоха репутация по целия свят. Конвенционални конфитюри, биологични конфитюри, конфитюри с намалено съдържание на захар, конфитюри без добавена захар. Брандове: Purnatur, Vallee de l'Ourthe, L'Ardennaise.
Нашите вина произхождат от Margaret River в югозападна Австралия и от Mc Laren Valley, в южната част на страната. Margaret River, на 280 километра на юг от Пърт, е започнала културата на гроздето под формата на контролирано експериментално отглеждане. Червените вина от Margaret River обикновено са тъмни и стегнати, с интензивен плодов вкус. Напоследък винопроизводителите започнаха да правят...