Франция, Malataverne
...История, произход и откритие на аншоа в гастрономията Римляните със сигурност са първите известни народи, които въвеждат аншоа в своите кулинарни приготовления, създавайки известния си сос "гарум". Той се състои от аншоа, приготвени в саламура, сервирани с оцет и нарязан магданоз. Тази рецепта много наподобява на британския сос от аншоа, който познаваме днес. Аншоата се появява в френската...
Испания, Santoña-Cantabria
...Бокеронът (Engraulis encrasicolus) се предлага в маргаритка – два филета, свързани с опашката, покрити с растително масло, в много удобни индивидуални тави за консумация в момента. Изработва се в формат за масово потребление, предназначен за хотелиерството, в пластмасов контейнер с лесно отваряне и съхранение. Може да се добави традиционната подправка от масло, чесън и магданоз.
Италия, Guidonia
...Цените, показани на сайта, са на дребно. Съставки: Чушки 44%, слънчогледово масло, риба тон 16%, хляб (брашно от мека пшеница “00”), вода, натурална мая, каперси, картофено нишесте, магданоз, винен оцет, сол. Коректори на киселинността: Лактатна киселина, лимонена киселина Опаковки: Стъклен буркан мл. 314 / 580 / кг 1062/ кг 3100 Отстъпка от 30% от цената на едро. Запитайте се за ценовата листа.
Испания, Chipiona
...Хризантеми, Лилии... Преработени продукти: Зехтини, Оцет от херес, Маслини, Аншоа, Скумрия, Миди, Сардини, Тон, Чоризо, Иберийски шунки, Сирена, Босилек, Пипер, Кайен, Канела, Кимион, Гвоздика, Лаврови листа, Чубрица, Мед, Мансаниля, Шери, Сиера де Малага, Кондадо де Уелва. Нашите продукти са всички от местно производство, внимателно подбираме нашите партньори, за да предоставим най-добрите продукти от Андалусия.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play