...Смесицата Адобо е специалитет от Карибите и Мексико. Тя е незаменима за приготвянето на такос, гуакамоле, червени бобчета, чили с или без месо. Можете също така да оставите креативността си да говори и да подправите меса или зеленчуци на скара.
... подправки.
Хумус е популярен сос в региона на Близкия изток. Състои се основно от пюре от нахут и тахини (пюре от сусам). Хумусът е най-добре да се сервира с пита хляб.
Салса е сос, който обикновено се използва в мексиканската кухня, обикновено приготвен с домати и чушки. Червеният сос е известен тип салса, който се използва в Мексико и югозападна Америка.
Сосът чипотле, популярен в мексиканската кухня, се приготвя с адобо чипотлета, обикновено кисело мляко или мексиканска крема, чесън и сок от лайм. Особено се използва за такос или фахитас.
Продукти Рука е основана през 1948 година в град Гранада в резултат на асоциацията на няколко членове от семействата Мартин Молина и Рубио Касеро.
Започнахме дейността си като доставчици на подправки и подправки за традиционната "МАТАНЗА" на свинете в домашни условия и постепенно се специализирахме в производството на ПРИГОТВЕНИ ПОДПРАВКИ за съхранение на тези колбаси.
В тези първи години нашата...