Продукти за couscous hellofresh (3)

Сусамови семена

Сусамови семена

Сусамовите семена са универсална съставка, налична в различни цветове, включително бяло, кафяво, черно, червено и жълто. Тези семена се обелват, за да се премахне черната обвивка преди опаковане, като по-тъмните семена предлагат най-много вкус. Сусамовите семена имат ядков, свеж вкус, който избухва в устата, и обикновено се използват като гарнитура за хляб и хлебчета. Те също така се поръсват върху салати и ястия с пържени зеленчуци в азиатската кухня. Смленият сусам е основна съставка в "Tahini", основна паста в Близкия изток, и се използва в барове със семена, ястия с пиле и ястия с ориз.
Соево брашно

Соево брашно

Заявени артикули в стандартен резултат Външен вид Светло жълт до светло кафяв Съответства Суров протеин 46% мин 46.15% Сурова мазнина 1.0% мин 1.10% Сурови влакна 3.0% макс 2.20% Влага 10 % макс 8.22% Калций 0.20% Фосфор 0.65% Общо аминокиселини 4.50% Общо смилаеми хранителни вещества 73% мин 78.00%
Семена от кориандър

Семена от кориандър

Семената от кориандър са глобално ценена подправка, втора след черния пипер по отношение на употребата. Тези семена се отглеждат и обработват по целия свят, като Египет е основен производител. Семената от кориандър предлагат топъл, плътен и ароматен вкус, който най-често се използва в смляна форма. Те са основен елемент в индийската кухня, добавяйки нотка сладост и пикантност на ястията. В индонезийската кухня кориандърът се използва в рецепти за темпе и бобови ястия. Семената повишават вкуса на зеле, царевица, чатни и сосове, и също така се използват за мариноване на зеленчуци, което ги прави универсално допълнение към всяка кухня.