Продукти за бел капачки (11)

Веганска паприка 200 г

Веганска паприка 200 г

Веганска паприка е 100% растителен продукт, базиран на зеленчуци и просо. Добавянето на натурални подправки подчертава нейния деликатен вкус. Перфектна е за сандвичи, тостове, пресни хлебчета или друг любим хляб. Натурални подправки, сусам & nbsp; <strong> Хранителни стойности на 100г </strong> Енергийна стойност 760KJ/182kcal, мазнини 5.1g, наситени мастни киселини 0.4g, въглехидрати 9.1g, от които захари 1.6g, белтъци 3.6g, сол 2.8g, фибри 0.9g & nBSP; <strong> Употреба </strong> Паприката е чудесно допълнение към сандвичи, тостове и всякакъв вид хляб. След отваряне, съхранявайте в хладилника и консумирайте в рамките на 48 часа.
Доматена паста 200 г

Доматена паста 200 г

Вкусна и здравословна доматена паста, приготвена на основата на нахут, печени зеленчуци като моркови, лук, целина с добавка на сушени домати. Чудесна е като добавка към хляб, сандвичи или тостове. Има лека консистенция, лесно се разнася, с приятен и леко пикантен вкус. Съдържа протеини, фибри, витамини и минерали. & NBSP; <strong> Състав: </strong> сварен нахут 34,8% (нахут, вода), печени зеленчуци 28% (моркови, лук, целина), вода, слънчогледово масло, сушени домати 1,9%, ябълков оцет, морска сол, чесън, подправки и билки (може да съдържа следи от горчица и соя) & nbsp; <strong> хранителни стойности на 100 г </strong> енергийна стойност 557kj / 133kcal, мазнини 8,4g, от които наситени мастни киселини 1,1g, въглехидрати 9,3g, от които захари 2,4g, фибри 3,4g, протеини 3,4g, сол 0,8g & nbsp; <strong> Използване </strong> за намазване на хляб, на
Нахут - Нахут в търговски опаковки

Нахут - Нахут в търговски опаковки

Предлагаме опаковани на дребно продукти под нашата марка Grino, както и услуги за брандиране на бели етикети, за опаковане под марката на клиентите. Моля, свържете се с нас за повече информация и разгледайте нашите други продукти. Нахутът принадлежи към групата на бобовите растения. Вкусът на нахута е леко сладък, с дискретен ядков аромат, деликатен и кремообразен. Нахутът все още не е толкова популярен в Полша, колкото в страните от Източна Европа. Нахутът е растение, което е отличен източник на протеин и също така съдържа много голямо количество аминокиселини, необходими за функционирането на организма. Поради факта, че има голямо количество хранителна стойност, той е много ценен за целия организъм.
Черен Ориз 1000г Vivio

Черен Ориз 1000г Vivio

Черният ориз, след готвене, придобива виолетов оттенък, затова често се нарича и виолетов. Подобно на кафявия ориз, който не се сервира, той е богат на фибри, витамини, особено витамин Е, и минерали: желязо, цинк, мед. Черният ориз се готви по-дълго от другите видове ориз, от половин час до един час, и винаги остава леко хрупкав. Често се използва за приготвяне на здравословни десерти, например десерт от ориз с кокосово мляко. Черният ориз е богат на антиоксиданти, които помагат в борбата с свободните радикали, като по този начин ни предпазват от възпалителни състояния и много заболявания, и забавят клетъчното стареене. <strong> Хранителни стойности на 100 г </strong> енергийна стойност 1498KJ / 354Kcal - 18% ПДП * МАЗНИНИ 3,2 г - 5%, от които наситени мастни киселини 0,8 г - 4% ВЪГЛЕХИДРАТИ 72 г - 28%, от които захари 0,7 г < 1% ПРОТЕИНИ 7,7 г - 15% ФИБРИ 3,1 г НАТРИЙ 0,03 г < 1% * ПДП - Референтна хранителна стойност
Черен Ориз 1000г VIVIO - Черен Ориз 1000г VIVIO

Черен Ориз 1000г VIVIO - Черен Ориз 1000г VIVIO

Черният ориз, след готвене, придобива виолетов оттенък, затова понякога се нарича и виолетов. Както кафявият ориз, той е неолющен, което го прави богат на фибри, витамини, особено витамин E, и минерали: желязо, цинк, мед. Черният ориз се готви по-дълго от другите видове ориз, от половин час до час, и винаги остава леко хрупкав. Често се използва за приготвяне на здравословни десерти, например десерт с ориз и кокосово мляко. Черният ориз е богат на антиоксиданти, които се борят със свободните радикали, като по този начин ни предпазват от възпаления и много заболявания, а също така забавят стареенето на клетките.&nbsp;<strong>Състав:</strong> кафяв ориз&nbsp;<strong>Хранителни стойности на 100g</strong>Енергийна стойност 1498kJ/354kcal - 18% РС*Мазнини 3,2g - 5% от които наситени мастни киселини 0,8g - 4%Въглехидрати 72g - 28% от които захари 0,7g &lt;1%Протеини 7,7g - 15%Фибри 3,1gСол 0,03g &lt;1%*РС - Референтна Стойност на Прием&nbsp;<strong>Употреба</strong>Оризът се измива със студена вода.
Доматен пастет 200 г

Доматен пастет 200 г

Вкусен и здравословен доматен пастет, приготвен на основата на нахут, печени зеленчуци като моркови, лук, целина с добавка на сушени домати. Отлично се съчетава с хляб, сандвичи или тостове. Има лека консистенция, лесно се намазва и има приятен, леко пикантен вкус. Съдържа протеини, фибри, витамини и минерали.&nbsp;<strong>Състав:</strong> сварен нахут 34,8% (нахут, вода), печени зеленчуци 28% (моркови, лук, целина), вода, слънчогледово масло, сушени домати 1,9%, ябълков оцет, морска сол, чесън, подправки и билки (може да съдържа следи от горчица и соя)&nbsp;<strong>Хранителни стойности на 100г</strong>Енергийна стойност 557kJ/133kcalМазнини 8,4g от които наситени мастни киселини 1,1gВъглехидрати 9,3g от които захари 2,4gПротеини 3,4gФибри 3,4gСол 0,8g&nbsp;<strong>Употреба</strong>За намазване на хляб, сандвичи и тостове.&nbsp;<strong>Забележки</strong>След отваряне съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 48 часа.
Каша Гречана Печена Полска - Каша Гречана Печена

Каша Гречана Печена Полска - Каша Гречана Печена

Кашата от елда се получава от обелени семена на обикновената елда. Зърната на печената елда имат характерен тъмен кафяв оттенък, който е резултат от термична обработка. Печената елда е по-малко ценна от непечената, но затова пък има по-изразителен вкус. Кашата от елда е ценен източник на съставки и хранителни вещества. Особено важно значение имат протеините, полифенолите, полизахаридите и минералните съставки. Елдата се характеризира с високо съдържание на минерални вещества, като калий, магнезий, желязо и витамини. Може да бъде самостоятелно ястие, гарнитура към меса или зеленчуци, може да бъде основа на обяд или вечеря. Печената елда и запечената елда означават едно и също. И двете каши преминават през термична обработка.
Сушени цели боровинки 1000g - Vivio

Сушени цели боровинки 1000g - Vivio

Сушената боровинка е натурални плодове, изсушени цели, с изтънчен кисело-сладък вкус. Плодовете по форма наподобяват сушени стафиди, но са по-големи, с сочен цвят и еластична консистенция. Плодовете на боровинката намират широко приложение в кухнята по целия свят. Плодовете на боровинката са богати на витамини (C, витамини от група B, E, K), минерали (натрий, калий, фосфор, калций, магнезий, манган, желязо), фибри, органични киселини, каротеноиди, флавоноиди, танини и пектини. Боровинката не губи своите свойства по време на термична обработка, затова, за здравето, могат да се консумират нейните продукти, които не са толкова кисели, колкото пресните плодове. Боровинката е отлична за профилактика на рецидиви на инфекции на пикочните пътища. Тя подкиселява урината, което води до убиване на бактериите в пикочния мехур. Освен това, киселините, съдържащи се в боровинката, намаляват прилепването на бактериите, което позволява те да бъдат изхвърлени с урината.
Цели Обелени Грах - Опаковка Цели Обелени Грах

Цели Обелени Грах - Опаковка Цели Обелени Грах

Грахът е бобова култура. Грахът е добро източник на протеини, осигурява също въглехидрати и фибри, които подобряват храносмилането. Освен това, грахът има алкализиращо действие. Той е основна съставка на военната грахова супа, но е идеален и за различни видове пасти за сандвичи, супи или салати.
Jarzynka 1000g

Jarzynka 1000g

Подправката Jarzynka е универсална подправка за много ястия. Тя е базирана на сушени зеленчуци, билки и куркума. Перфектно подчертава вкуса на ястията и им придава приятен растителен аромат. Jarzynka не съдържа ненужни химически добавки, усилватели на мая или вкус. & Nbsp; <strong> Състав: </strong> сол, захар, панадип, моркови, царевица, лук, круша & nbsp; <strong> употреба </strong> зеленчуковата подправка се добавя към супи, сосове, яхнии, салати и други ястия, придавайки им приятен растителен аромат и подчертавайки вкуса на приготвените ястия.
Бадемови стърготини 250г

Бадемови стърготини 250г

Плодовете от бадеми, както и самите бадеми, са богати на хранителни вещества. Те съдържат витамини, минерали, протеини и фибри, като по този начин имат здравословен ефект. Те имат високо съдържание на здравословни ненаситени мазнини. Ненаситените мазнини са основна съставка на здравословната диета. Смята се, че редовната им консумация може да намали общото ниво на холестерол. Бадемите са богати на витамин Е, известен антиоксидант, вещество, което спира окислителните процеси, като по този начин освобождава вените и противодейства на сърдечните заболявания, както и забавя стареенето на клетките. Смята се, че бадемите допринасят за поддържането на здрави кости чрез съдържащите се в тях: калций, магнезий, манган, мед, витамин К, протеини и цинк. Освен това бадемите съдържат: витамини от група B, фибри и фосфор.&nbsp;<strong>Състав:</strong> бадеми&nbsp;<strong>Хранителна стойност на 100г</strong>Енергийна стойност 2489kJ/602kcal - 30% ПДП*Мазнини 50,6g - 72% от които наситени мастни киселини 3,9g - 20%Въглехидрати 9,5g - 4% от които захари 5g - 6%