Logo

CASEIFICIO IGNALAT

VIA GIUSEPPE DI VITTORIO 13, Noci 70015
Италия
Доставка
Доставка: В световен мащаб
Основан
Основан: 1948
Служители
Служители: 50-99
Тип на доставчика
Info
Производство
Относно нас

10 Продукти и услуги

Search
Страчатела ди буррата - Млечен продукт на основата на накъсана паста филата и сметана
Страчателата е млечен специалитет, типичен за производството в Пулия, състоящ се от меки ръчно разкъсани парчета от моцарела и сметана; този специалит...
MOZZARELLA FIORDILATTE - СВЕЖ СИРЕНЕ С ВИТКА ТЕСТО
Моцарелата е пресен сирене с влакнеста структура, характеризираща се с гладка, равномерна повърхност, снежнобял цвят и еластична консистенция. Вкусът ...
Качиокавало - Узрял Сирене
Качиокавало е полузрял сирене с влакнеста структура, произведено изключително от краве мляко, традиционно оформяно на ръка. Името му "качиокавало" про...
BURRATA - СВЕЖО СИРЕНЕ С ТЕСТО
Бурата, гордостта на типичната млечна традиция на Пулия, е съставена от ръчно изработена моцарела, която е пълнена с меко сърце от ръчно накъсана моца...
MOZZARELLA TRECCIA - СВЕЖО ИЗВИТ СИРЕНЕ
Моцарела е пресен сирене с влакнеста структура, характеризираща се с гладка, равномерна повърхност и снежнобял цвят, с еластична консистенция. Вкусът ...
БУРАТА С ЧЕРЕН ТРЮФЕЛ - СВЕЖО СИРЕНЕ С ИТАЛИАНСКИ ТРЮФЕЛ
Богата и елегантна вариация на класическата буррата, която освобождава силен вкус на трюфел, който обогатява вкусната и кремообразна плънка на буррата...
Проволоне - Полуостар зрял сирене
Проволоне е зряло сирене с влакнеста текстура, произведено изцяло от краве мляко, традиционно обработвано и оформяно на ръка, което зрее около 9 / 12 ...
ДИМЕН БУРАТА - ЕСТЕСТВЕНО ДИМЕН СВЕЖ СИРЕНЕ
Ръчно приготвен фаготино от моцарела с кремообразна плънка от ръчно накъсана моцарела и сметана, естествено опушена. Опушената буррата е перфектната е...
CACIORICOTTA - СОЛЕНА ЗРЯЛА РИКОТА
Качиорикота е зряло полутвърдо сирене с цилиндрична форма, типично за традицията на млечната индустрия в Пулия. В пулийската кухня този продукт обикно...
Качиота с млечнокисели бактерии - Страчино сирене с млечнокисели бактерии
Качиота Фиор ди Бонта е пресен сирене с добавени млечнокисели бактерии, подложено на кратък период на сушене. Въпреки че е сирене с полутвърда кора, в...

Ключови думи1 ключова дума

Начини за плащане

PayPal
SWIFT превод
Кредитна карта

Условия за плащане

SLOC - Гаранция за платеж от банка

Налични видове доставка (incoterms)

Отговорност:
Купувач
Споделено
Доставчик

Местоположение и контакт

CASEIFICIO IGNALAT
AddressVIA GIUSEPPE DI VITTORIO 13, IT-70015 Noci

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play