... инфузия от диви плодове. Белият мирт, смес от плодове и листа, е много ароматен и с леко горчив вкус, което прави този продукт уникален. Освен това, сред нашите продукти е кремът от нуга, изработен от съчетание на аромати и основа от сметана, мляко и захар, което прави този продукт особено специален. Кремът от филу и ферру, от друга страна, е съчетание между крем и сардинска грапа, което прави този продукт уникален и специален, валидна алтернатива на по-известния крем от уиски. Също така, заслужава да се споменат нашите ръчно изработени бонбони с мирт и лимон-джинджифил, с балсамово сърце вътре.
...Отличава се със своя плодов вкус, леко горчив и пикантен, който предизвиква, поради своята плътност, приятно усещане за тялото в устата. Маслото, което смесва в своя вид нюанси на зелено и старо златисто, е отлично за консумация в суров вид в салати, върху хляб, в комбинация с шунка или сирене. В кухнята, то перфектно се съчетава с всякакви ястия, сосове и пържени храни.
Ферма Палма е специализирана в производството на ароматни билки и се намира на входа на Националния парк Чиленто. Ароматните растения са страст, но не само за тези, които ги произвеждат: риган, салвия, мента, дафинов лист… всяко ароматно растение има различни характеристики: вкусът може да бъде сладък, горчив, пикантен, деликатен. Във всеки случай, на масата, една ароматна билка може да направи...
Schweppes е глобална компания, специализирана в ароматизирани газирани напитки, иначе казано, в соди. В момента съществуват 11 вкуса на соди: горчив лимон, грозде, газирана вода, цитрусови плодове, цитрусови плодове нула, индийски тоник, индийски тоник нула, лимон, лимон нула, портокал и грейпфрут.
...което би било, ако се отглежда интензивно, което води до обедняване на почвата и замърсяване на подпочвените води. Консумацията на висококачествен зехтин е решаваща и особено важна за нашето здраве и здравето на нашите деца. Ароматен, горчив и пикантен зехтин е по-богат на полифенолни антиоксиданти и следователно винаги е предпочитан пред плоски или дори дефектни масла. Само екстра върджин зехтините I BIO Zimarino са натурални/нутрацевтични/биодинамични Деметер масла и са наистина годни за консумация и абсолютно без следи и коктейли от инсектициди и фунгициди!
SUD AROMATIQUES FRANCE е специализирана в производството на натурални аромати по поръчка за индустриални сладкарници, както и за хранително-вкусовата промишленост в цяла Франция. Предлагаме ви широка гама от аромати: ванилия, червени плодове, портокал, лимон, горчив бадем, карамел, ...
... диво събиране или на нашите собствени култури, включват, наред с другите, хидролат от розмарин, хидролат от мащерка, хидролат от салвия, хидролат от лавандула, хидролат от лимон, хидролат от сладък портокал, хидролат от горчив портокал, хидролат от грейпфрут, хидролат от бергамот, хидролат от лайм. Също така произвеждаме масла от невен и жълт кантарион чрез мацерация на цветята в растително масло...
...праскова, череша, малина, диня, боровинка, пъпеш, жасмин, горчив бадем, хибискус, горска ягода, чай, бергамот, лимонена трева, анасон, мандарина, кокос, ревен, канела, мента. Дозировката трябва да се прилага в зависимост от вашето използване. Вие решавате какви видове смеси и подправки предпочитате. Ние сме експерти в производството на вкус. Развиваме вкусовете в зависимост от страните и кулинарните...
...-2 (изготвени от SOIVRE):
Крокин.......: 196.37
Пикрокрозин..: 76.48
Сафранал.......: 41.02
Шафранът е подправка, получена от 3 изсушени стигми на пистила на цветето на Crocus sativus. Шафранът се характеризира с горчив вкус и аромат. Той съдържа и багрило, което придава на храната златисто жълт цвят. Това прави шафрана ценен компонент в много ястия по света. Шафранът също така има приложения в медицината и козметиката. Поради високата си икономическа стойност, той е наречен червено злато, като е имало много различни фалшификации и измами, използващи неговото име и стойност.
...нотка на портокал и не горчив (малко хмел). Аромат: Лек плодов аромат и аромат на портокал. Температура: Препоръчва се да се сервира между 4 и 6 градуса. Вид опаковка: 33 cl. Съставки: Вода, малц Pale Ale, хмел и портокал. Съчетаване: Бирата GÈNESIS може да се комбинира с всякакъв вид средиземноморска храна, като тапас, предястия, риби, ориз, сирена, шунки, паста, пици, специални ястия,…...
Производство на фини дестилати и ликьори, изцяло собствено производство и маркетинг, дестилати, отлежали в дъбови бъчви (цигарени дестилати), дестилати с мариновани сушени плодове, ликьор от горчив портокал.
Пето Вкус е компания за кетъринг и хранителни услуги. Името Пето Вкус (или Умами) е сравнително нова концепция в света на храната. То се отнася до ново измерение на вкуса, което надхвърля обичайните определения за солен, сладък, кисел и горчив. Вкусовото усещане на умами от определени съставки, смесени заедно, надминава вкуса на всяка една поотделно. Пето Вкус цели да добави ново измерение в...