... пушен гъши гърди от Югозапад, от андуилет от Троа до пастети или рилет от Льо Ман, от гъши дроб до пилета от Брес, от стар Кантал до Сен Мор де Турен, говеждо от Обрак до черна свиня от Бигор, от розови бисквити от Реймс до четвъртит бретон, без да забравяме виното от Бордо, Бургундия или Лоара, ще намерите всичките си любими френски продукти в нашия магазин.
Най-добрите френски къщи
Събрахме...
Придобито през 1999 г., имотът на ШАТО ЛЕ БРЕЗЕГЕ произвежда вина от лозя с средна възраст 25 години, като използваният сорт е Малбек. За производството на вината, ферментацията при висока температура продължава около три седмици, след което виното отлежава минимум 18 месеца.
ШАТО ЛЕ БРЕЗЕГЕ произвежда също и купаж от старите си лозя, произхождащи от лозя на възраст от 35 до 40 години. Това е...
FROM TERROIR е специализирана в изследването и разпространението на производството на автентични и тероарни сирена. From Terroir предлага изключителни продукти в областта на виното, рядък уиски, калвадос, коняк, арманяк, меденки и домашно приготвени конфитюри, както и италиански специалитети. From Terroir доставя в цяла Европа. С цел да популяризира широката си гама от продукти, но също така да запознае клиентите с качеството им, From Terroir организира различни събития (дни на открития, дегустации, тематични вечери, организиране на концерти или изложби)...
...щастливи и удовлетворени клиенти;
– да бъдем устойчиви: виното или бирата са единствените суровини; колкото по-добри са, толкова по-добра ще бъде деколизацията;
– да включваме всички типове клиенти, без бариери и пречки от какъвто и да е вид;
– да се стремим само към качество: само ферментирали алкохолни суровини като вино и бира, не сокове, мъст или индустриални напитки с добавена захар или...
Френски производители на вино, свободни и независими, ние вярваме и отдавна се ангажираме с производството на автентични и качествени вина, които уважават екосистемите и отговарят на удоволствията на любителите на виното.
Домените Фабре са семейни имоти от 3 поколения, в апелации Хо-Медок и Марго. Всички наши вина са сертифицирани с висока екологична стойност ниво 3 (HVE). Работим за запазване...
... чрез мацерация и сезонни трюфели, Къщата Caudalie, основана в Биариц през 1998 г., предава изключителността в био, натурално и диво с уникален стил, за да възвърне истинския вкус на нещата.
Кодалия е мярка за ароматната устойчивост на виното в устата, това е преди всичко история на вкуса; Къщата Caudalie я е издигнала в основен принцип, в името на благородството на гастрономическите вкусове, които...
... ангажираме да доставим в най-кратки срокове. Нашите продукти са налични много бързо. Минималното количество за поръчка е 630 бутилки (една палета).
В допълнение към виното, предлагаме и други хранителни продукти на разпродажба, като ориз, зехтин, слънчогледово масло, мляко на прах и др.
Продаваме тези продукти на едро, което гарантира цени, които не могат да бъдат надминати.
ПРЕПРЕПРОДАВАЧИ, ХОТЕЛИ, РЕСТОРАНТИ, ние сме вашият идеален партньор за доставки на по-ниски цени. Свържете се с нас БЪРЗО!
... метода на винопроизводство, съчетаващ модернизъм и древно майсторство. Потопете се в този свят на виното, който е създал най-древните и мощни цивилизации на западния свят. Нашите награди: Медалист на Конкурса за Средиземноморски вина в Бриниол, Медалист на Конкурса на Logis de France, 3 звезди в Ревюто на вината на Франция, Най-плодовито вино на конкурса на AOC Cabardès, Цитирано в Ръководството на...
VIGNERONLY.FR е компания, основана в Бордо през 2020 година.
Виното в нашия каталог включва над 70 референции (бели, червени, розови, шампанско и креманти) от 30 100% производители от цяла Франция (Бургундия, Бордо, Елзас, Лангедок...). Тоест, при нас няма вино от търговци или кооперативни изби, а само вино от имения.
Всички наши вина се съхраняват в нашия климатизиран склад в Бордо. Освен това...
... секторите на хранителната промишленост, индустрията, виното и спиртните напитки, козметиката и рекламните агенции.
Нашият опит в печата ви предлага възможности за пълна персонализация, като същевременно спазва изискванията и сроковете за доставка на вашите картонени опаковки.
Ние работим за средни и големи серии.
Свържете се с нас за вашите оферти или възможности за проект и нашият технически екип ще ви отговори в най-кратки срокове.
...идващи от древната библиотека на семейството Масими, се отнасят до древния имот, посочвайки района, където Чезанезе ди Аффиле е бил въведен за първи път на територията на Пиглио още през далечната 1400 година.
Оттук произлиза необходимостта да се предложи малък данък на града Аффиле и така да се нарече "Санта Феличита" (покровителката на града) виното, произведено от компанията.
Компанията е...
Избираме най-добрите изби в Италия, за да разпространяваме в Италия и в чужбина най-добрите вина от италианската традиция, която е история и култура на нашата страна. Това е целта на Volespò wine-food - да търсим най-доброто от произведеното в Италия и да го предлагаме на нашите клиенти. Внимаваме и търсим детайла, без да оставяме нищо на случайността, защото стойността на виното, което се произвежда и консумира от хилядолетия, приема формата на всяка отделна чаша.
Виното е жив продукт, то е произведение на изкуството, което отразява личността на човека, който го създава.
Винарят предава своята страст в бутилката за удоволствието на потребителя.
Нашата роля е да споделим тази страст към виното, като подчертаваме личността и таланта на винарите.
Действаме като водач, добър семеен човек, партньор... с цел да направим света на виното достъпен за всички.
Продуктът говори сам за себе си, духът на виното се предава от производителя на крайния потребител чрез бутилката.
Divine Wines...
... зърно, хранителни масла, анализ на място, селекция),
- Контрол на месните продукти (разфасоване и обезкостяване, класификация на разфасовките, производство на кайма, производство на колбаси),
- Контрол на виното (лабораторен анализ на грозде, мъст и готово вино).
Аналитичните инструменти, разработени от FOSS, подобряват рентабилността и качеството на продуктите и ефективността на производството...
Френски производител, специализиран от 1 век в разработването на екстракти от дъб, танини и натурални аромати, предназначени за света на виното и спиртните напитки. Проектиране на растителни екстракти и натурални ароматни препарати. Изработка на специфични екстракти по поръчка. Специалист в областта на дъбовото дърво и неговото приложение в сферата на спиртните напитки.
... милиона каси вино всяка година.
Ние сме независим, семейно притежаван бизнес, който ни позволява да се фокусираме върху предоставянето на качествени продукти и услуги, а не на дивиденти, и да бъдем гъвкави и бързо реагиращи в съответствие с постоянно променящия се сектор на виното.
Ние сме устойчив бизнес за вино и вярваме, че е наш дълг да запазим планетата си, поради което сме инвестирали 13 милиона паунда в разработването на чиста, възобновяема енергия и генериране на топлина за нашите офиси и складове, което значително намалява въглеродния отпечатък на нашия бизнес.
... на едро за опаковки за вино и подаръци.
Местоположението на нашата компания в регион, който е толкова тясно свързан с виното, колкото е свързана и една фуга на Бах, несъмнено е оказало решаващо влияние върху нашия асортимент. Освен нашите подаръчни опаковки за бутилки вино и висококачествени аксесоари (например Vacu Vin), днес предлагаме опаковки за подаръци в най-широкия смисъл (например за...
...съхранение на вина, съчетаване на вина и храни, ...
Темата: целенасочено теоретично и практическо проучване на винен регион.
Кръгла маса: коментари и оценка на дегустирани на сляпо вина.
На свой ред: обмен на мнения, добри практики и съвети.
Винарска обиколка: посещения на изби, открития на лозови масиви ...
Обиколка на света с "80" вина: големите винени региони по света, сортовете грозде и тероарите.
Открития в областта на виното в теория и практика в нашите помещения и по време на нашите пътувания в производствените региони.
От анализа на вашите продукти, през съвети за разработка, винопроизводство и дестилация, до вашите нужди от винарски продукти и малки лабораторни инструменти, ние полагаме всички усилия, за да ви предложим най-добрите услуги. Лабораторията Cognac Œnologie, акредитирана от COFRAC от 1996 г., подкрепя множество търговски и производствени компании в сферата на виното и спиртните напитки през целия...
Winzers.de е вашият надежден партньор за всички въпроси, свързани с виното. Възползвайте се от нашата удобна доставка на вино за вашите винолюбителски желания.
... (никелиране, анодизиране) и боядисване. Извършваме рязане на суровини и вече работим в секторите на транспорта, виното, корабостроенето, строителството на хранителни и нехранителни линии. Чрез асоциация извършваме и обработки с по-големи размери. Връщане на CAD на технически чертежи.
Sarap.Online е онлайн магазин за турско вино и спиртни напитки. Ние сме си поставили за цел да ви запознаем с турското вино и спиртни напитки. Тук можете да закупите постоянно разширяваща се селекция от турски вина, от страната, която с право се нарича люлка на виното.
...Хотел-Ресторант ЛЕ ПАРК е идеалното място за дълъг уикенд с семейство, приятели или за организиране на корпоративен семинар, съчетаващ работа и релакс. Що се отнася до храната, настанете се в нашата Винстуб, една от най-красивите в региона, където гостите се наслаждават на местни продукти, приготвени с умение в съчетание с виното от региона. За най-гурманите, открийте нашия елегантен ресторант, където царува изобретателната кухня, изпълнена с идеи и чувствителност от нашия главен готвач.
... древни методи и е резултат от стриктен подбор на гроздето и внимателна винификация,
- Просеко Транквило, виното, което най-добре изразява характерните качества на сорта,
- Просеко Корнолè, специално тихо просеко, произведено само от грозде, идващо от много малък лозов масив, наречен от вековете Корнолè (храсти с диви плодове), с производство от 3336 бутилки.
...защото без корени земята не дава нищо. И тук връзката с земята и нейните цикли; семейството Верде от различни поколения се радва на дълбока компетентност в областта на териториалното лозарство. Флегрейските полета, територия, археологически музей на открито; потопени между угаснали кратери и полета в мек и разнообразен пейзаж, с това подземно магма, което дарява плодородие на земята и жизненост на виното, всичко това подпомогнато от мек климат: идеален за лозарството. Името на компанията произлиза от една миля, указваща надписа "ad quartum" - "IV Miglio".
Кои сме ние?
Ние сме Максимилиан и Стефания, любители на виното от Остфалия и родена чилийка от региона Лос Лагос на юг от Чили. Запознахме се и се влюбихме през 2012 година в Чили, и още тогава забелязахме в много разговори, че дълбокото продуктовото разнообразие на чилийското вино в Германия е почти непознато.
След като се оженихме през 2015 година и започнахме общ живот в Германия, много...
... гастрономическа цел, това е бира, която да се комбинира с храна, натоварена с вкус. НЕ е концепцията за чаша бира или безалкохолно. La Socarrada е "алтернатива" на виното. Тя се сервира в чаша за вино и се представя в охладител. Като отличителен елемент в производството на La Socarrada използваме розмарин и мед от розмарин, които придават този гастрономически нюанс, който я характеризира. Er Boquerón е...
... и консултира нашите партньори.
Разбира се, ние предлагаме и цялата гама от услуги на съвременен доставчик на пълно обслужване: от IT-управлявано високо хранилище за вино, през експресна доставка, проследяване на пратки и промоции на опаковките до собствена услуга за дисплеи.
Като компетентен партньор на гастрономията, висококачествения търговски сектор и ексклузивни магазини, ние сме ангажирани с нашето мото „Виното е нашата убеденост. Услугата е нашето изискване.“ от 1970 година. Можете да разчитате на нас!
PROVAM е компания, която е запалена по всичко, свързано с виното, модерна и функционална изба за производство на вина от сортовете Алвариньо и Алвариньо Траджадура.
...
VINIFICACIÓN TINTOS:
В нашата семейна компания произвеждаме млади червени вина, crianza и reserva от сорта Темпранильо. В crianza и reserva вината търсим баланс между сортовите характеристики и дъба от отлежаването, без да маскираме личността на виното с мощните нюанси на бъчвите. Също така постигаме естествена стабилизация на виното.