... улов
- Стая за обработка и център за изпращане на морскидарове
- Индустриални хладилни камери за съхранение и продажба на замразени рибни продукти
Компанията, силно свързана с местната си територия, има за цел да оцени местния улов и морските дарове от залива Манфредония, в подножието на Гаргано. Постоянното присъствие на националните и международни рибни пазари дава увереност, че предлага на потенциалните клиенти продукти с изключително качество, селектирани и обработени според нуждите на клиентите.
PALIGEL е компания, специализирана в преработката на замразена риба, накисване и бързо замразяване на треска, както и в търговията с месо, зеленчуци, морскидарове и други незамразени хранителни продукти.
K.S. Fisk и Eurofood набавят, продават и обработват прясна риба и морскидарове. Всички видове прясно уловена риба и морскидарове – доставени от цяла Европа. Кажете ни за вашите изисквания и ние ще направим всичко възможно да осигурим точно това, което искате. Създадохме обширна трансевропейска мрежа и я изграждаме от повече от 35 години. Както ние, така и нашите партньори продават само риба с най-високо качество!
...Ресторант HOT WOK & POT - Тайландска & Индийска & Японска кухня. Ново място на кулинарната карта на Лодз, където ще се потопите в цветния свят на ориенталната кухня. Нашият ресторант се отличава с изключително уютна атмосфера, в която ще опитате вкусове от далечна Азия. Нашите служители ежедневно избират съставки с най-високо качество, като зеленчуци, плодове, меса, риби и морскидарове, които...
... рамките на Националния парк Сиера де Гуадаррама. Обградена от планини и природа, с широка разнообразие от пейзажи, които я заобикалят, представлява несравнима обстановка за всяко тържество в Сиера де Мадрид. Насладете се на нашия ресторант и на сватбата си в Сиера де Мадрид в нашата несравнима обстановка. Нашата кухня е актуална и добре приготвена, с меса на скара и не забравяйки най-добрите риби и морскидарове, които достигат до нашия пазар. В резултат на това намираме личен щрих във всички ястия, без да губим автентичните вкусове на нашите ястия.