Лаборатория за сладкарство Фраенц, създадена като отправна точка за неаполитанската кухня, която с годините се развива в различни области на сладкарството, като производството на тарели на национално ниво. Освен продажбата на свежи сладкарски изделия, персонализирани торти и солени сладкиши, компанията е разработила производство на маслени бисквити и тарели с мас и черен пипер, сладкиши, които са част от неаполитанската традиция.
Партньор за услуги в индустрията и търговията в рамките на производството на лекарства, специалитети от бонбони и желета като биопродукти или конвенционални сладкарски изделия. Фармацевтична производствена лицензия съгласно AMG; Производство по GMP стандарти; Разработка на рецепти и технически консултации; Гъвкаво производство на ръчни и машинни образци; Опитни маркетингови и агенционни услуги за оптимален дизайн на опаковките.