...Нашите карамелни оцветители произлизат от внимателно контролирана термична обработка на въглехидрати от естествени източници като царевица, пшеница и захарна тръстика. Предлагаме широка гама от карамелни оцветители от клас I до IV с нюанси, вариращи от златисто кафяво до тъмно кафяво. Нашите карамели могат да се използват във всички хранителни приложения: сладкарски изделия, солени продукти или...
...Фондантна, лека и плътна, пастата за шупли в чистата традиция на френската сладкария, в специалитети с оригинални формати и аромати.
Професионализмът и умението на Мишел Кремер днес са признати от всички канали, които предлагат сладкарски изделия, и от професионалистите в хранителната индустрия:
· Хлебари-сладкари
· Хотелиерство и ресторантьорство
· Кейтеринг
· Търговия на дребно
Мишел Кремер е присъстващ навсякъде, където думата гастрономия има значение.
... използването на добавки като гуми и хидроколоиди, ние допринасяме за предлагането на по-естествени алтернативи без добавки.
Приложенията на нашите продукти са толкова разнообразни, колкото и нуждите на хранителната индустрия. Независимо дали става въпрос за вкусни сосове, гурме ястия, освежаващи сладоледи и сорбета, изискани хлебарски и сладкарски творения, кремообразни млечни продукти или иновации на...
... обикаляме света в търсене на регионални продукти, местни специалитети и традиционни рецепти. Ние също така търсим специфични съставки и продукти по искане на нашите клиенти. Всичко това благодарение на срещите с производители, животновъди, готвачи, дистрибутори, потребители и много други участници в аграрния и агро-хранителния сектор.
Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация!
Член на групата Nactarome и марка на Groupe Nactis Flavours, Sevarome е специализирана в проектирането и производството на хранителни аромати, приготвяне на ядки, ароматни съставки, но също така и текстуриращи агенти, стабилизатори и хранителни оцветители, за хранителната индустрия и индустриите за сладки изделия. Sevarome работи както за сферата на хлебопекарството и сладкарството, така и за конф...
...
- натурални аромати: виолетка, малина, боровинка, праскова/вербена, генепи
- етерично масло: Ларикс
- или дори: Мед от планината Савоя, произхождащ от малък местен пчелар
Всички сладкиши са произведени с френски захар, произхождаща от френска захарна цвекло.
Всички наши сладкарски изделия са изработени ръчно и са опаковани от вашия сладкар.
С сладките на конфiserie Spagnolo ще се върнете в...
Гурме Прованс е колективна организация, създадена през 2018 г. по инициатива на Корин Мармотан и трима собственици на занаятчийски предприятия с цел да развият продажбите във Франция, Европа и на международния пазар.
Нарастващото търсене от страна на нашите клиенти за по-широка гама от гурме продукти, в съчетание с нашето желание да популяризираме Средиземно море, включително Прованс, с удоволств...
DAWN FOODS FRANCE предлага широка гама от ефективни и иновативни продукти: смески за сладкарство, пълнежи, стабилизатори за кремове и мусове, плодови смеси, глазури, шоколади, аромати, съставки за сладолед, топинги и декорации. DAWN FOODS FRANCE е един от лидерите в сектора BVP (Хлебарство, Пекарство, Сладкарство) в Европа и развива своята дейност в четири основни пазара: занаятчийска сладкарство,...
Патисерия и шоколадерия от висок клас, разположена в Нант. Съществува от 1948 г. Специалитети от Нант: оризови торти, арморикен, торти от Нант, колекционерски изделия от пътуването до Нант, шоколади с вино от нантските лозя, солен карамел и др.
Патисерии: тарти, еклери, десерти, шушулки за всякакви поводи: сватби, рождени дни, следобедни закуски, вечери и др. Предлагани продукти: макарони, кутии...
Искате ли да изпратите Bredele на вашите близки? Не можете да посетите нашите магазини и искате да опитате едно от нашите бисквити? Délice D’alsace е нашият онлайн магазин, в който ще намерите селекция от продукти, включително нашата широка гама от ельзаски бисквити (bredele) и други специалитети. С 20 години опит, къщата Haushalter, разположена срещу великолепния замък Рохан в Саверн, Елзас, избира най-доброто и създава лакомства за своите гурме клиенти. Нашите занаяти: Хлебарство, Патисерство, Шоколадова фабрика, Конфитерство, Виенска сладкарница, Бисквитарство, Кетъринг, Сладоледарство.
Ние сме сладкари от баща на син от 1919 година. Скоро ще отпразнуваме 100 години, а семейната ни история вече е дълга. Специализирани сме в плодови кейкове, брауни и други специалитети. Разполагаме с изискана коледна гама, включваща кейкове, брауни и бучки. Рецептите ни постоянно се усъвършенстват, за да отговорят на вашите очаквания. Любовта към вкуса и традицията са вкоренени в нашите методи. Особено внимание обръщаме на произхода на нашите съставки: френска пшеница, череши от Прованс, сол от Геранд...
...Истински сладкар на плодове, ние осигуряваме производството им: захаросани пъпеши "в сърцето", високо съдържание на бадеми и захарта, заменена с плодов сироп, е тайната на финесa и вкуса на калисоните Леонард ПАРЛИ. Ние предлагаме нашето производство само на традиционни търговци, които знаят как да оценят и да подчертаят качеството на нашите специалитети.
Компанията LA TOQUE CUIVRÉE е специализирана в производството на канелета, специалитет от Бордо.
Канелето е малък сладкиш с карамелизирана коричка, който може да се наслаждава през целия ден - като десерт, за следобедна закуска или за празнично ястие. То се консумира студено или топло и може да се съхранява няколко дни, без да губи своя вкус.
Създадена през 2004 г., компанията GIRONDE SPECIALITES търгува под марката "Les pâtisseries d’Hubert" с бордоска специалитет - канелета. Компанията произвежда канелета в индустриален мащаб, за да ги търгува. За гарантиране на качество, проследимост и безопасност на храните, компанията е внедрила система за качество, основана на системата HACCP и сертификацията IFS.
Ръчно изработени бонбони, фини шоколади, сушени плодове и бадеми, обвити в шоколад от високо качество. Асортимент от сладкарски изделия и шоколадови специалитети, включително известните ЗЛАТНИ ГРОЗДЕ, накиснати в изискани вина като Сотерн, Жюрансон... От 1945 г., когато шоколадерията е основана от Ги Вердие, третото поколение се стреми да подчертае благородния характер на своите продукти...