... споделянето и положителната енергия. Тя е плод на размислите на група приятели, които след това решиха да се заемат с производството на напитки. Идеята е да предложим ново изживяване и алтернатива през деня или по време на празнични моменти.
Хибискусът е признат като растение, богато на антоциани, флавоноиди, фитостероли и полизахариди, в допълнение към вкусния си плодово-кисел вкус. Той ви помага да...
... вкус, той е и лек. Изследвания свързват неговите биоактивни съставки, като мастни киселини, токоферол, флавоноиди и полифеноли, и техните антиоксидантни, противовъзпалителни ефекти с укрепването на имунната система в борбата с определени заболявания като рак, инсулт, коронарна болест на сърцето и оксидативен стрес. Ако сте потребител без особено желание да разбирате научните...
...Прополисът съдържа основно полифеноли, включително флавоноиди, фенолни киселини, естери на ароматни киселини и етерични масла. Тази комбинация от почистващи вещества естествено допринася за защитата и устойчивостта на организма. Научните изследвания потвърдиха антимикробните, антивирусните, противогъбичните, имуномодулиращите, антиоксидантните и противовъзпалителните дейности, които правят прополиса...
... процеса - от избора на правилната почва за реколтата до най-ефективните методи за екстракция и навременна дистрибуция. Това ни позволява да предоставим на нашите клиенти пълен сервиз и надежден, последователен продукт с най-високо качество.
Пълноспектрово масло и 100% органично
Нашите продукти включват целия спектър: всички канабиноиди, терпени, флавоноиди и хранителни вещества, които конопът предлага, са включени. Така нашите продукти постигат ефекта на съпътстващите вещества.
Отглеждаме нашето канабис в контролирана, безпестицидна среда, за да се уверим, че то е голямо, зелено и силно.
... mg/l витамин C, освен други витамини. Процесът на пресоване, за който е издаден патент, дава следните резултати: флавоноиди 4250 mg/l, витамин C 270 mg/l, освен други полезни вещества, които не присъстват в класическия сок. От експериментите, проведени в Университета Тор Вергата в Рим, е сертифицирано, че пиенето на бутилка "Bermé" от 250 ml на ден, в продължение на 15 дни, намалява с 21% риска от...
... ястия с пиле, риба и др. В сравнение с пресния чесън, черният чесън не освобождава силен и агресивен вкус благодарение на намаленото съдържание на алицин, който е преобразуван по време на производствения процес в антиоксидантни съединения като биоактивни алкалоиди и флавоноиди. Промените в свойствата на чесъна са основните причини за по-високата биоактивност на черния чесън в сравнение с обикновения...
Медът е сладка храна, произведена от пчели, използващи нектар от цветя. Медът съдържа флавоноиди и антиоксиданти, които помагат за намаляване на риска от някои видове рак и сърдечни заболявания. Има много удивителни ползи от меда. b-honey е най-доброто място, където можете да намерите различни видове медени продукти, като суров, не нагряван мед, който съдържа всички специални съставки, които му придават здравословни свойства. Ние предлагаме нашата изискана BIO линия медени продукти. За повече информация разгледайте нашия уебсайт.
...произхождащи от Индия, Виетнам или югоизточен Китай.
1? Това е хесперидий с месеста кора, по-дебела или по-твърда, а пулпата му обикновено е съставена от единадесет резена или парчета, пълни с сок, който съдържа много витамин C, флавоноиди и етерични масла. Отглежда се като старо декоративно дърво и за получаване на аромати от плодовете си. По-малък и по-сладък е от грейпфрут или помело и по-голям, макар и по-малко ароматен от мандарината.