Нашата компания е основана през 1998 г. в малка занаятчийска работилница за прясна паста в Марсала. Нашата паста се произвежда ежедневно и запазва своята мекота и свежест в продължение на четири дни, ако се съхранява правилно.
Фирмата стик с.р.л.с. е предимно търговска и има множество клиенти производители на паста в италианския регион Абруцо, които все още произвеждат прясна и сушена паста по старите традиционни домашни методи. Прясната паста се произвежда ежедневно, всеки ден, а сушената паста се произвежда седмично. Брашното, като основна съставка на пастата, се избира внимателно от експерти по качество с биологичен ...
...Импортери на храни от Аржентина с високо качество от 1995 г.
ПРОДУКТИ ЗА ЗАМОЗЯВАНЕ: Облепи/тапи за емпанада, равиоли, хляб с трохи, пред-пица, хамбургери, милинеси и соеви колбаси, говежди хамбургери, типични аржентински кроасани, криолски емпанада, месо и др.
ПРОДУКТИ СУШЕНИ: Алфахори, бисквити, сладко от мляко, сладко от дюля, сладък картоф, коледен хляб, кексове, нуга с фъстъци и мед...
... марки и в някои случаи гарантираме и ексклузивност за региона, разбира се, работим и с частни етикети по запитване, с конкурентни срокове и цени. Имаме стандартни формати: Тортелини с прошуто, с месо, Тортелони с месо, рикота и спанак, с сирена - Равиоли, гъби, сирена, рикота и спанак. Имаме и "СПЕЦИАЛИТЕТИ"; Сакотини с трюфел, шпек и рукола, домат, моцарела, босилек. Произвеждаме също така, Халал паста и сертифицирана Кошер.