От повече от тридесет години сме занаятчии-производители на гъши и патешки дробове, както и на кестени в Дордоня. Нашите консерви се приготвят на място, според традиционните рецепти на Перигор. Консервната фабрика е с човешки размери. Гъшите дробове и готовите ястия (касулет, конфит, цивет...) се приготвят с внимание и получават най-голямо внимание през цялата производствена верига. Нашата лаборатория е сертифицирана по европейските стандарти и HACCP. Ценностите, които защитаваме, са гостоприемството, гастрономията, традицията и качеството.
... задвижвания, серво задвижвания.
Системи за надзорен контрол и събиране на данни (SCADA) за управление на процеси.
Системи за контрол на температура, влажност, налягане, ниво, поток, pH, проводимост и др.
Системи за претегляне (дозиране за производство на рецепти), лентови везни, смесване.
Системи за безжично предаване на данни (аналогови и цифрови сигнали).
Системи за управление и запис на температура...
...Solana е френска марка за e-ликвид с високо качество, предназначена за начинаещи, опитни и висококачествени вейпъри.
Ние предлагаме сложни и оригинални рецепти, изработени от селекция от най-добрите международни аромати, и ви предлагаме готови за вейпинг в 10ml и 50ml, концентрати, единични аромати, класически и ексклузивни добавки, база 50/50 и 20/80 без никотин, никотинови бустери в 10ml и...
...селски пастет, рилети, хуре, баски черен дроб, конфитирани наденички и конфит от свинско Ibaïona) и дивеч (терини от заек, терини от глиган и салмиса от гълъб). Накрая, месарницата Mayté произвежда задължителни баски рецепти като аксоа, пиперада и баски черва, както и рецепти като касулет или бургундско говеждо.
... Неаполитана произлизат само от чисти съставки, в строго спазване на най-автентичните неаполитански рецепти. За доставки на едро и хранителни услуги: можете да донесете в своя cash & carry, ресторант, пицария или супермаркет истинската неаполитанска пица, пануцо, салтимбока по неаполитански, пълнен калцоне, пържени и много други референции: вашите клиенти ще ги обикнат от първата хапка!
... прибиране на реколтата, закупуване и внос, съхранение и преработка с високотехнологичен машинен парк (резачки, адаптирани към нарязваните продукти, компютърно управление на смесването, миене чрез турбуленция на водата, което предотвратява попадането на механични части в пералните, автоматично сушене на продуктите и автоматично претегляне и опаковане), обработка на поръчки и опаковане. Аграфреш гарантира: опаковане под вашата марка или Аграфреш, неограничено предлагане, гарантирано качество и свежест, пълна гъвкавост по отношение на рецепти и опаковки.
Авие́та е производител на белгийски вафли с премиум качество от над 80 години. Нашата семейна компания е разработила уникално ноу-хау, съчетаващо традиционни белгийски рецепти и висококачествени съставки, като например истинско масло, натурална мая и известната белгийска захар на перли!
Неповторимият вкус и текстура на нашите вафли донесоха на Авие́та международно признание. Предлагаме широка...
Винарни и Дестилерии Кармелитано произвеждат вина и алкохолни дестилати от 1896 г., следвайки традиционните рецепти на кармелитските монаси от Беникасим, Кастелон. Продуктите им са: - Вино за меса - Ликьор Кармелитано - Ликьор от лешници - Ликьор от кафе - Шведски горчив ликьор - Червен вермут - Мускател - Премиум джин 119 Gin Всички техни продукти имат международно признание. Изтъкваме премиум...
... първите в нашия сектор, които предлагат тези продукти на обществеността!
Желаейки да ви накараме да пътувате с нашите ароматизирани роми и плантационни напитки, продължаваме с същата цел, създавайки рецепти за терини. Нашите терини TIMAL са произведени с 100% IGP свинско месо от Югозапад, без други добавки освен нашите подправки и подправки.
Внимание: Злоупотребата с алкохол е опасна за здравето. Да се консумира с умереност.
... семейни рецепти чрез независима продукция през 1986 г.
През 1998 г. това семейно предприятие придобива ново измерение и залага на бъдещето: прехвърляне на производственото звено, за да се справи с увеличаването на производството, в модерно звено на територията на индустриалната зона на ябълката в Ревел, замислено и проектирано в съответствие с изискванията на европейските стандарти.
Днес, продуктовата гама на Revelois се е обогатила с други тероари: този на Жер и Тарн и Гарон, които ви каним да откриете...
Revelois: това е също екип от 9 техници и производство от 1.000.000 продукта годишно.
Le Loup Blanc е коктейл бар, разположен в Тулуза, на 5 минути от метростанция Жан Жорес и площад Капитол. Най-добрите рецепти за коктейли се сервират в това заведение, удобно разположено в централната част на розовия град. След работа, бизнес обяд, рожден ден или туристическо пътуване: всички причини са добри, за да дойдете да се отпуснете и да се насладите на алкохолна или безалкохолна напитка в този бар. Отворен от 2019 г., това заведение е подкрепено от екип от талантливи бармани, които ви предлагат класики на миксологията, както и нови интерпретации на вечни напитки или оригинални творения.
Ние произвеждаме и продаваме 100% натурална Лиежка вафла, и то чрез собствените си търговски обекти и франчайзи. Нашата мисия е да произвеждаме ръчно изработена вафла с високо качество за нашите клиенти по целия свят. Артизанските продукти по дефиниция се правят в малки количества и следват традиционните методи и стари рецепти, използвайки качествени съставки и местни продукти. Вече почти 35...
...Атома, като 'Оригиналът', първият и в продължение на десетилетия единствен производител на пръстенови тетрадки, никога не е оставял потребителя безразличен. Атома не е просто тетрадка. Атома-тетрадката е нещо, което трябва да имате, празен лист, готов да приеме всяко емоционално заредено момент в живота. Тетрадка за мисли и стихотворения, фотоалбум, книга с рецепти, сватбен албум, адресна или...
... много разнообразен по вкус, форма и цвят. Той съдържа около 70 пралини, смес от класически и нови успешни рецепти. Също така, каракеши и пълнени фигурки са специалитети на Delvora. Освен това, те произвеждат ексклузивни парчета по поръчка, например, като корпоративни подаръци. Също така, сезонни артикули (Синтерклаас, Великден и др.) и празнични изделия се изработват в тяхната работилница.
...Групата Eurodye-CTC предлага повърхностно активни продукти, специално разработени за текстилната индустрия. Добавени в малки количества, те подобряват процесите и производителността, променят външния вид и усещането на готовите продукти, персонализират ги. Спецификата на нашата компания е персонализираното обслужване: предоставяне на техническа помощ на клиентите. Към тези "по поръчка" рецепти се...
...Мока Кения, основана от кавалер Марко Чинело, от 1953 г. в Дезио (МИ), с над 65 години опит, ръчно пече висококачествени кафе с единичен произход и смеси, с мек вкус, резултат от традиционното нежно печене на бавен огън, с естествено охлаждане на въздуха за подобряване на качеството в чашата, за да бъде всяко кафе емоция от вкусове, аромати и ухания: истинско удоволствие. Работим по "рецепти" по...
Noyen е семейна компания, която произвежда колбаси и пресни ястия за месари, кетъринг, хотелиерство, хранителни магазини и супермаркети. Нашите местни доставчици са обвързани с най-строгите стандарти за качество. В Noyen имаме страст към вкусното месо и занаятчийските рецепти вече три поколения. Нашият асортимент включва колбаси от конско месо, бели черва, барбекю колбаси, мини колбасчета, кръвни колбаси и полски колбаси. В областта на приготвянето предлагаме кулинарни шедьоври като паеля, Coq au vin и кус-кус.
API RESTAURATION е идеалният партньор за всяко създаване на проект, свързан с колективното хранене.
Нашата компания се проектира в бъдещето, като ви предлага иновационни услуги, свързани с професионалната етика, развита в наши дни: да поемете контрола върху консумацията си и да създавате рецепти с пресни и здравословни продукти.
Нашите предимства са гордостта ни да предоставяме услугите си вече 60 години, нашата реактивност, динамичните ни екипи и постоянната ни готовност да слушаме, за да удовлетворим най-добре вашите нужди.
ЩАСТИЕТО Е В КОНТЕЙНЕРА е компания, специализирана в приготвянето на биологични готови ястия. Компанията разработва асортимент от консервирани ястия на основата на зърнени храни, зеленчуци и бобови култури. ЩАСТИЕТО Е В КОНТЕЙНЕРА предлага супи, зърнени храни, пюрета, рецепти от региона, рецепти от пътувания, натурални зеленчуци, италиански специалитети, конфитюри и ястия в контейнери.
Произвеждаме натурални плодови сиропи по традиционни румънски рецепти, оценявани от клиентите за изтънчения си вкус и концентрацията на плод. Ние сме лидер на пазара, сертифицирани по IFS Food Version и BIO - ABG (Австрийска био гаранция). Произвеждаме собствена марка за цялата търговска мрежа в Румъния: Lidl, Kaufland, Carrefour, Auchan, Penny Market, Mega Image, Cora Hypermarche. Нашите сиропи...
Разположена в Страната на Баските, компанията ARNABAR е специализирана в производството на фоа гра и баски продукти. Така тя произвежда и търгува с местни продукти, включително: блок фоа гра, цял фоа гра, полусготвен фоа гра, конфитюр от патица, аксоа, баски рецепти, пастети и рилети, колбаси, солени меса, пипер от Еспелет, вина и напитки от Страната на Баските, сладки специалитети, морски продукти и др. ARNABAR предлага също така гурме комплекти, които могат да бъдат подарявани като корпоративни подаръци.
... придружаване на нашите вкусни ястия. Всъщност, ние се стремим да съчетаем вкуса на различните видове бира с особени и типични ястия, които да предоставят максимално удоволствие за небцето. Благодарение на опита на нашите готвачи, предлагаме вкусни ястия, приготвени с грижа и внимание, като лично избираме само съставки и суровини от високо ниво. Нашата кухня предлага класически рецепти, винаги съчетавайки...
... използва най-съвременни машини и устройства за отглеждане, сеитба и прибиране на реколтата. Реколтата се съхранява при контролирани условия в специализирани складове, интегрирани с модерна инфраструктура за сушене с капацитет от 800 тона на ден. Произвеждаме смес от семена на базата на собствени рецепти, както и рецепти, предоставени от клиенти. Предлагаме продукти под собствена марка или подготвяме...
Семейна компания от 1901 г., фирмата Fournier Fils произвежда традиционни пушени риби по занаятчийски рецепти, предавани от поколение на поколение: Пушен херинга (нежни филета, традиционни филета, кипери, буфис, саури, мариновани филета в масло и подправки), пушен хек, пушени филета от сьомга, малки парчета и остатъци от пушена сьомга, пушени филета от скумрия с черен пипер, пушени филета от...
...изграждане на рецепти, контрол на разходите, маркетингови анализи, пазарни проучвания, тестови изпитания в индустриални условия!!! Надяваме се, че нашите продуктови линии, представени тук, ще бъдат интересни за вас и вашия екип.
Delacre майстор-сладкар от 1891 г. Изработени на базата на артезански рецепти, бисквитите Delacre често се възприемат като уникални и ексклузивни и завладяват сърцата на истинските любители на бисквити. От 1998 г. Delacre принадлежи на британската група United Biscuits. Тази група вече притежаваше, между другото, McVitie’s, Verkade и BN (Biscuiteries Nantaise). Бисквити Delacre: délice noisettes...
... или модификацията на вашите рецепти: потърсете помощ от професионалисти, разчитайте на нашия опит и експертиза, както в областта на ароматиката, така и в агро-хранителната индустрия като цяло. Ние сме до вас на всяка стъпка, от идеята до окончателното развитие на вашия продукт.
... етикети. Винаги работим върху създаването на нови, оригинални и специални рецепти за нашите мармалади и да изненадваме нашите клиенти с сезонни новини. Вече имаме над 100 вида намазки в нашия асортимент, като всяка година добавяме нови вълнуващи сортове. Нашето предложение варира от класически сладки комбинации като ягоди и ревен до оригинални сортове като кръвна портокалова манго с кокос и канела, до солени намазки, които са чудесни за месо или сирене.
Създадена през 1948 г. в Нерак, в Лот и Гарон, компанията LOU GASCOUN изгражда репутацията си в продължение на почти 50 години на един единствен продукт: известната жълта кутия с пастет от свински черен дроб, произхождаща от семейна рецепта. Всички наши продукти се произвеждат ръчно и са изготвени на базата на традиционни рецепти от Югозападна Франция, съставени от свежи съставки, стриктно подбрани и приготвени без оцветители и консерванти. Предлагаме фоа гра, пастети, мателот от угри, супа от басейна на Аркашон, лампрой и др.
... рецепти. Това е преди всичко работа в движение, с всичко, което носи несъзнателност и риск. Това е преди всичко изследване на един уникален инструмент, книгата, за да се потопим в удивителното пространство на четенето. Издателствата Esperluète са част от "асоциираните издатели", асоциация по закон 1901, чиято цел е да насърчава сътрудничеството между малки издателски структури с цел подобряване на тяхното представителство.