...Неговата висока плъзгавост е от полза за лаковата индустрия.
Допълнителна информация:
Конопеното масло е много ценено масло, което се отличава с ядков вкус. То съдържа както Омега-3, така и Омега-6 мастни киселини. В маслото се намира и гама-линоленова киселина, която има противовъзпалително действие. За получаването му семената на конопеното растение се студено пресоват. Поради оптималния състав от Омега-3 и -6 мастни киселини и съдържание от 80% ненаситени мастни киселини, маслото се използва с удоволствие в хранителната индустрия. Но...
... маслото се влияят значително от местната разновидност на територията на Колите Югани, на която растат маслините. Произходът на Колите Югани датира от преди 30 милиона години, в резултат на непрекъснати цикли на морски изригвания, които са довели до различен съставна почвите и контрастни микроклимати.
Вниманието и грижата за земята, дърветата и плодовете са резултат от обработка, която изисква време, постоянство и много търпение. Поради тази причина маслините се отглеждат с уважение към околния пейзаж и „правилото на петте S”: слънце, камък, самота, сухо и тишина.
... вземе предвид химическият му състав, за да постигнем продукт с високо качество. Резултат от тази работа е нашата гама продукти Албарес и Премиум. Получени от традиционни насаждения на сорта маслина арбекина, те се характеризират с аромати на билки, домати и ябълки. На вкус се отличават с баланс и текстура, завършвайки с леко пикантно усещане, характерно за сорта арбекина.
...Счита се за сок от маслини без добавки или консерванти и има киселинност под 0,8%. Представя приятни и идентифицируеми сензорни характеристики. Състав: Много интензивен плодов аромат. Вкус на пресни плодове с нотка на пикантност. AOVE Филтрирано. Маслото от зехтин Extra Virgin, OLIVARO SUAVE С НАИМЕНОВАНИЕ ЗА ПРОИЗХОД, е синоним на качество, запазва непокътнати всички свои сензорни характеристики и свойства за здравето. Счита се за сок от маслини без добавки или консерванти и има киселинност под 0,8%. Представя приятни и идентифицируеми сензорни характеристики. Състав: Плод.