... без костилка, зелени маслини, пълнени с аншоа, риба тон, лимон, пипер, сьомга.
Маслина Гордал с и без костилка, пълнена с краставичка.
Маслина черна с и без костилка
Каперси
Каперси с голям размер
Сладки бандерили
Пипиранas...
... зехтин директно от най-добрите маслини и с най-естествения метод на извличане НА ХЛАДНО, спазвайки околната среда и залагайки, преди всичко, на качеството на нашия продукт, за да постигнем ВИСОК КЛАС ЕКСТРА ВЪРДЖИН ЗЕХТИН. За да можем да продължим в пазар с висока конкуренция, залагаме на постигане на най-високите стандарти за качество, като по този начин се уверяваме, че отговаряме на най...
... tradición son la base de alta exigencia en cuanto a los parámetros que deben reunir los frutos recepcionados.", "Bulgarian": "Ние сме големи професионалисти и специалисти в събирането на маслини. Научете повече! От сърцето на Андалусия и от сектор като този на маслините, който постоянно се променя и иновации, искаме да ви представим резултата от обединените усилия на всички нас, които сме част от SCA Sor Ángela de la Cruz. Иновацията, качеството и услугите, заедно с нашата дълга традиция, са основата на високите изисквания относно параметрите, които трябва да отговарят приетите плодове."}...
Производител на машини за обработка и индустриализация на маслини. Производител на индустриални машини за маслини. Машини за почистване на маслини, машини за отстраняване на дръжки на маслини, перални машини за маслини, непрекъснати везни за маслини, разпределители на маслини, конвейерни ленти, помпи за транспортиране на маслинен шрот и алперужо. Произвеждаме машини за индустриална обработка на маслини. Произвеждаме машини за почистване, отстраняване на дръжки, опаковане и др.
Настоящото Кооперативно дружество Андалусия Сан Франциско е основано през 1919 година. Цялото масло се получава чрез смесване на най-традиционните и най-съвременните техники и принадлежи на маслини от сорта пиквал, събирани изключително в района Сиера Махина. Нашите зехтини са произведени и притежават Защитено наименование за произход Сиера Махина. Нашите марки са Reino de Jaén, Aznaitín и Molino la Unión. Разполагаме с онлайн магазин.
... патешки дроб, горска терина, терина с две маслини и патешки дроб - Пушени магрети, гъши и патешки гърди, асорти от салати - Подаръчни кутии и бизнес подаръци по поръчка - Производство на консерви по ваша рецепта с персонализирано етикетиране.
... ЕРЕТРУ и ВЕРДЕ САЛУД.
- Екотрама Златен медал и Голям златен медал на XVIII Международен конкурс за екологичен зехтин от високо качество за нашите масла ЕРЕТРУ и ВЕРДЕ САЛУД.
Средното производство през последните години е близо до един милион и петстотин хиляди килограма маслини, като се получава производство на зехтин близо до 300 000 килограма.
...Зехтинът Montevilla е сок от маслини с плодист аромат благодарение на смесването на различни сортове: чореао, пиквал, пикудо и хохибланка. Тази смес придава на маслата Montevilla уникални качества и вкусове. И винаги с наименование за произход "PONIENTE DE GRANADA".
...Производители на сол за осоляване, шунки, колбаси, маслини, кожи, ядки, черва, хлебопекарни, консерви. Сол за животинска храна, сол за земеделие. Сол за консумация, хранителна дистрибуция, маса сол, сол за хотелиерство, гурме сол, деликатесна сол, специална сол за висша кухня.
... премиум качество и висококачествено удоволствие!
В нашия асортимент са следните продукти:
Киселчета (Кумкват, Амарена и др. обвити в нежно шоколадово покритие)
Бисквити (Боровинка, Круша и Джинджифил, Пралина, Ябълка и Канела и др.)
Грисини (Трюфел, Маслина и Морков, Сирене и Розмарин и др.)
Чай, Мед, Балсамико ди Модена, Трюфелни продукти (Зимен трюфел / Италия, Трюфелово масло, Fleur de Sel)
Екстра върджин зехтин, Кускус, Шафран, Гурме маслини - опушени.
TORCLUM е малък семеен бизнес, посветен на отглеждането на маслини, производството на масло и търговията с продукта си до крайния клиент, предоставяйки висококачествен продукт на разумна цена.
Ние сме производители на разсадници, специализирани в плодови дървета, бадеми и маслини. Тази компания е с над тридесет години опит в производството на всичко...
Доставчик на: Разсадници и горско стопанство | ябълкови дървета | бадеми | круши | сини сливи | маслини | кайсии | праскови | плодови дървета | разсадници
Ние сме собствени производители. Свържете се с нас.
...Агиляр Експорт/Импорт ООД е търговски агент от 1982 г., занимаваме се с внос и износ на клиенти в Испания, Европа, Съединените щати и Канада. Предлагаме консервирани зеленчуци и плодове, мариновани храни, маслини, бобови култури, зехтин и други хранителни продукти. Очакваме вашите запитвания, качеството и услугата са гарантирани. Хесус Агиляр Браво. Агиляр Експорт/Импорт ООД www.aguilarworldfoods.com...
...Семейна компания, основана през 2007 година. Произвеждаме маслини, имаме около 8 хектара, произвеждаме зехтин, опаковаме и разпространяваме под нашата марка Vila Forte. Напоследък се посвещаваме и на производството на ръчно изработени бисквити със зехтин и канела. Работим само с екстра върджин и върджин зехтин, нефилтриран, с отлично качество. Намираме се в района на Лейрия/Алкобаса, район, който не е много известен със своя зехтин, но микроклимата, който тук се усеща, придава на зехтина мек и сладък вкус, който става все по-ценен. Виждаме бъдещето си в гурме магазините и в експорта.
... напитките. Маслини Монтигил е семейна компания, базирана в Морон де ла Фронтера (Севиля), която е посветена основно на преработката и дистрибуцията на маслини за маса. С голяма международна амбиция от самото начало, в момента сме референтен износител. Нашата цел е да удовлетворим нуждите на нашите клиенти през целия процес на покупка, предоставяйки им целия наш опит и отдаденост. Маслината за маса е плод...
... по изобретателен и умел начин нашите селектирани зехтини екстра върджин. В Aceitera гарантираме чистотата на нашите масла и осигуряваме, че те са 100% зехтин екстра върджин. В момента Aceitera Peninsular извършва целия процес на производство на зехтин, от събирането на собствените си маслини, до извличането, рафинирането, опаковането и подходящата обработка на отпадъците, и изнася половината от...
... отличия за някои от нашите масла. (ECOTRAMA DE PLATA 2015, 2013, 2011 / ECOTRAMA DE ORO 2011) Марките, които предлагаме, са: - Santificetur Ecológico - Candor Ecológico - Candor Провеждаме организирани посещения в маслото. Разполагаме с уебсайт и онлайн продажби.
...Оро Байлен е производител на зехтин от Испания с дълъг списък от спечелени награди за качеството, което предлагаме. Най-престижната награда, която получихме тази година, е за най-добрия зехтин в света, връчена от престижната организация Evooleum. (https://www.evooleum.com/en/mejor-de-cada-categoria/). Произвеждаме зехтин от сортовете маслини Пикуал, Арбекина, Хохибланка и Франтоио. Оро Байлен в...
Поради географското си положение и климатичните характеристики, които го съпътстват, идеални за отглеждане на маслини, маслата им се намират между сладостта и мекотата на долината на Гуадалкивир и ароматната интензивност на високите райони на Хаен. Нашето масло се предлага под марката TIERRAS DE CANENA EXTRA VIRGIN OIL, което е избрано от нашите експертни дегустатори. Най-вече ни движи стремежът към максимално качество. Така марката Tierras de Canena Extra Virgin Olive Oil, една хилядолетна есенция, иска да означава традиционния характер на нашите маслини и на зехтина, който произвеждат.
На юг от Франция, в сърцето на Лангедок Русийон, Домаен де Башелери се простира по древната Виа Домиция, срещу Средиземно море. Околностите на Безиер са място на селска цивилизация от древността, с отглеждане на пшеница, лозя и маслини. Регистриран още през Средновековието, Домаен де Башелери е много стар. Жак де Башелиер, президент на Съда в Безиер, който се настанява със семейството си през...
... зехтин с преработка в собствената ни мелница - Производство на бадеми, трапезно грозде, ябълки, дюли, смокини, зърнени храни и картофи - Маркетинг на марките Casa de Valbom, Origens, Quintão и Estacal, както и на всяка друга, която представляваме; В допълнение към тези дейности, BCN също така извършва следните действия: - Предоставяне на селскостопански услуги и развитие на селскостопански проекти...
Продукти Сиера де Казорла е онлайн магазин, който се занимава с продажба на натурални храни и екологична козметика от Природния парк Сиера де Казорла, Сегура и Лас Виляс. Разполагаме с здравословни и натурални продукти като:
- Зехтин екстра върджин с произход
- Екологични
- Опушени
- Сушени колбаси
- Иберийски и дивечови
- Ръчно приготвени шунки
- Подправени маслини
- Пасти от месо, риба и...
Старо семейно мелниче, възстановено преди около тридесет години, когато в региона отново започнаха да се засаждат маслини. Триста малки местни производители допринасят за производството на много растително масло, с аромати на трева, зелени домати, артишок, без да забравяме нотка на сушени плодове и дори малко пикантност.
... нашите клиенти в най-кратки срокове. Нашият продукт е чист сок от маслини с различни характеристики: "Ранно събиране", "Непречистен" и "Течно злато". Подготвен е директно за износ в която и да е част на света, без да губи качествата си. Испански зехтин 100% от Хаен, Андалусия, световната люлка на производството на зехтин с най-добро качество. Имаме ексклузивна и персонализируема опаковка в съответствие с нуждите на клиента. Помолете ни за оферта, освен това ще ви изпратим документация за производството, анализи, сертификати и доклади от дегустации от вътрешни и външни лаборатории.
... екстра върджин зехтин с механична обработка и в непрекъсната студена маслобойна. След приключване на обработката на екстра зехтина, започваме обработката на ароматизирания с маслини и пресни плодове директно в маслобойната. Биологичен режим. Проследимост и сертифицирано биологично производство.
... многократно награждаван:
- Победител в първия тест за зехтин в списание DER FEINSCHMECKER през 1996 г.
- Награден и препоръчан от Club Gourmet de Madrid през 1996 г.
- 3-то място в теста за зехтин на списание DER FEINSCHMECKER през 1999 г.
- Награден в DER FEINSCHMECKER през 2003 г.
- Награден в DER FEINSCHMECKER през 2004 г.
- Награден в DER FEINSCHMECKER през 2009 г.
- Награден в DER FEINSCHMECKER през 2010 г.
- Награден в DER FEINSCHMECKER през 2012 г. (250-те най-добри зехтина в света)...
Нашата кооперация в момента обединява близо 400 членове. Тези производители на маслини продължават да отглеждат своите маслинови дървета по традиционен начин, следвайки ритуална програма, която уважава ритъма на живота на маслината. Пролетно и строго подрязване на дърветата се извършва на всеки 2 години, за да се постигне по-добра селекция на плодовете. Лека обработка на почвата, понякога с покритие с трева, и контролирано умерено внасяне на органичен азот през годината съставляват основната част от поддръжката.
Групата PAÇO DO CONDE в момента обработва 4 000 хектара земеделска площ в долния Алентежо, като притежава 2 700 хектара от общо обработваната площ. Производството на зехтин, което допълва виното в предлагането на SAEG, започна през 2005 г. и от 2007 г. разполага със собствени съоръжения, маслобойна, оборудвана с най-добрата технология и с капацитет за обработка на 270 тона маслини на ден...