Компания, която от 20 години отглежда собствени маслини за производство на екстра върджин зехтин. Перфектността на качеството и гаранцията за чистота ни задължава да подбираме внимателно всяка маслина, да извършваме пресоването на студено, да берем всяка реколта рано сутрин, преди да е изгряло слънцето, за да запазим органолептичните свойства, и да транспортираме маслините до пресата за по-малко...
...екстра ръбест, ръбест с пламъци, пламъчен, пламъчен с възел, селски, селски с възел. В момента сме избрали следните формати паркет, налични в дебелини от 10 мм, 11 мм, 14 мм, 15 мм и 20 мм: за традиционните масивни дървени подове формати като лампаркет, дъска, дъска, макси дъска, дъска, ламелпаркет, индустриален паркет, мозайка; за предварително обработените многослойни дървени подове наличните формати са двуслоен дъсчен материал, двуслоен максидъска, трислоен дъсчен материал.
... с частна марка. Сапуни с маслиново масло. Шампоан и душ гел, винаги с екстра върджин зехтин. Типични лигурийски сладкиши като амарети и генуезки панетоне. Маслини в саламура и без костилки в зехтин. Дървени предмети от маслина. Лавандулова есенция. Възможност за организиране на групи за екскурзии в нашата долина. Възможност за настаняване в приятелски агритуризми.
...Нашата компания Плуссакис не е нова в областта. В продължение на десетилетия произвеждаме собствена маслинова горичка с площ от 25 акра, маслиново масло по традиционен начин с маслина тип "Коронеики". Нашето маслиново масло, благодарение на климата и почвата, е с отлично качество с киселини 0.3%, което го характеризира като ЕКСТРА ВИРДЖИН. През последните години нашата компания имаше възможността...
...Олеифицио Милацо предлага различни видове екстра върджин зехтин, произведени изключително в вътрешността на Сицилия. Освен производството, произтичащо от събирането и смилането на собствените си маслини, за да предложи допълнителен продукт с високо качество, Олеифицио Милацо разчита на някои земеделски стопанства с обширни маслинови насаждения в района на Кастелветрано (ТП) с типичната за района маслина, обикновено наричана "Ночелара Дел Беличе".
...Нашият зехтин произлиза от пресоването на маслини Бианколила от Калтебелота (култиварът Бианколила е местен за Калтебелота), които му придават неповторимия зелен цвят с златисти отблясъци и естествения му мътен вид. Той се цени за отличния си плътен и кръгъл вкус на зелена маслина с леко горчиво и пикантно усещане. Освен това притежава интензивен и балансиран плодов аромат с нотки на бадеми.