... производствени процедури, които гарантират максимално запазване на органолептичните свойства, опаковането в модифицирана атмосфера и спазването на температурата на съхранение при разпространение позволяват да донесем на нашите маси храни, запазили своите хранителни качества. Нашата дейност постепенно се специализира в производството на готови ястия на основата на цели зърна и зеленчуци, както и в свежи сосове, от които Песто алла Дженовезе е нашият водещ продукт.
Фермата LES FLEURETTES развива хранителна земеделие на екологична основа от 2004 г.: пресни и натурални зеленчуци, отглеждани с уважение към земята и растенията.
Марс Жофр и Кати спазват производствената харта на мрежата AMAP Midi-Pyrénées: отглеждане без използване на торове, синтетични химически продукти и без ГМО.
През 2010 г. LES FLEURETTES също се присъедини към харта AB (биологично земеделие) под контрола на организацията Ecocert. Всички растения, използвани в градината, са сертифицирани AB.