Нашите колбаси се приготвят от опитни и сръчни ръце, с passion и занаятчийска грижа по древни методи, с цел да възпроизведат истинската доброта и автентичните вкусове на традицията. В производството използваме само суровини и натурални съставки, предимно избрани меса от селектирани и стриктно контролирани ферми, започвайки от отличното качество на храненето, благодарение на диети, основани изцяло...
... екип от млади, но опитни готвачи, които се наслаждават на кухнята и на всяко приготвено ястие. Отново се поставят на масата вкусовете от миналото с щипка собствена креативност, ястия, приготвени при ниска температура и изработени по най-традиционния начин. Текстурите, цветовете и вкусовете са от съществено значение в нашите ястия, приготвени с най-добрите съставки на каталонската кухня и...
HAME ALIMENTUS е вносител, износител и дистрибутор на едро в сектора на храните и напитките с опитни професионалисти в индустрията. Нашите основни продукти са: съставки, натурални суровини за хранителната, напитковата и фармацевтичната индустрия. Пулпи от биологични и традиционни плодове, 100% натурални сокове, дехидратирани и лиофилизирани продукти, суровини и формулировки за индустрията. Пресни, биологични и традиционни плодове.
... култивира страстта към тази работа през годините. Не забравяйки ръчната обработка, основа на производствената линия, извършвана от нашите опитни занаятчии, които се грижат за детайлите, както и монтажа, извършван както за мрамори, така и за плочки, керамика и гръцки.
... събитието да бъде приятно запомнено. Не е без значение и външният вид на ястията. Служителите се грижат за прецизността на всеки детайл. Клиентите могат да разчитат на комплексна подкрепа от специалисти и модерно оборудване. На разположение са стъклени и порцеланови съдове с високо качество или биоразградими еднократни съдове. Поднасяните ястия са разработени от опитни готвачи и са приготвени от пресни и здравословни съставки. Те ухаят апетитно и имат отличен вкус. Кетърингът за Бъдни вечер в Лublin е с голям интерес, в рамките на който могат да се опитат по-малко и по-традиционни ястия на изгодна цена.