...Нашата E2 месарска кутия 600x400x200 мм, както подсказва името, често се използва в месната индустрия. Предлагаме я в цветовете червен, син, жълт и зелен.
Нашите месарски кутии с размер 600x400x220 мм са оптимални за всеки месар или месната индустрия. Те са идеални за съхранение в хладилни помещения и транспортиране на колбаси и месо. Кутиите са устойчиви на топлина и студ, което означава, че...
ОРИГИНАЛНАТА ФИРМА ЗА БИЛТОНГ е доставчик на фини, артезански Билтонг и месни закуски, приготвени с любов и страст от нашия южноафрикански главен месар и според семейна рецепта, предавана през повече от 6 поколения.
Всичкото ни ръчно подбрано месо е местно, отгледано на трева британско говеждо с пълна проследимост до фермата. Вярваме в разбирането на произхода на нашето месо. Знаем къде е било...
... ловуването. Целта им е да направят достъпни и да демократизират изключителните продукти от тероара на Централните Пиренеи, като предлагат незабравимо кулинарно изживяване.
Нашият занаятчийски месар и готвач, Пиер, притежава 28 години опит и е спечелил няколко награди в областта на месарството. Той използва суровини от региона, за да произвежда качествени продукти. Ние придаваме голямо значение на...
... качество, произхождащи от най-добрите италиански и международни меса, внимателно подбрани. Колбасите и нарязаните меса, като наградения Marchigianotto от Gambero Rosso, представляват кулинарно изключение. Месната Верига Cillo гарантира благосъстоянието на животните и качеството на крайния продукт. Проектът Cillo Experience празнува Италия и нейните класики, предавайки кулинарния опит и...
...Фермата О'Лимузин е животновъдна ферма, която работи в органично земеделие от 2005 г. в близост до Оксон в Кот д'Ор (21). Фермата О'Лимузин предлага директна продажба на пакети с био говеждо месо, произведено директно от нашето производство, от производителя до потребителя. Пакетите с говеждо месо са сертифицирани на 100% био, а месото се нарязва в нашата лаборатория от одобрен месар. Фермата...
... селекция на продукти в B to B. Нашите основни продукти са: зряло месо, говеждо от Галисия, Angus, говеждо от Кобе и други. Нашите основни клиенти са стейкхаусите, ресторантите, желаещи да предлагат "престижни" меса, и традиционните месарници.
Откакто преди почти 50 години започнахме като кулинарни пионери, светът се е променил значително, но същността на кулинарите остава същата!
Като истински ценител, вие също го знаете: Кулинарят е повече от обикновен месар. И това се усеща във всичко. Качество, свежест и хигиена: това е, което е най-важно за вашия Кулинар.
Всеки ден отново.
... панировки; маринати; сосове и моментални сосове.
Оскар Таузиг също така е станал майстор в създаването на персонализирани смеси, специално изработени в зависимост от клиентските заявки. Разработването на новите смеси с марка Оскар Таузиг е резултат от изследвания, проведени в лаборатория. Много тестове и опити, проведени съвместно от учени и консултант месар, позволяват редовно предлагане на нови иновативни и качествени продукти.