...Заековото месо притежава много свойства, които не се срещат в другите видове меса, като отслабване и обновяване на клетките. Поради лесната си смилаемост, то е едно от най-важните меса за здравето. Мазнината в заековото месо съдържа по-малко цитратна и олеинова киселина, но повече есенциални ненаситени линолова и линоленова киселина. Тези киселини подпомагат обновяването на клетките и изгарянето...
Активни в вноса и износа на месоот 1935 г. Внос на замразено агнешко и овче месоот Нова Зеландия, Уругвай и Аржентина; замразено и охладено говеждо месоот Аржентина и Бразилия; замразено пиле от Аржентина и Бразилия; замразено заекот Китай и Аржентина. Представителство на световни марки като Richmond и Horizon Нова Зеландия, Frigoalta Бразилия, Quickfood и CPC Аржентина. Винаги наличност на всички предлагани продукти. Доставка в цяла Европа. Ентусиазиран екип стриктно прилага HACCP стандартите за качество и е готов да ви предостави информация и да осигури най-добро обслужване.
...Успехът е гарантиран с нашето разнообразие от меса: агне, козле, пиле, свинско, заек, говеждо, прасенце и не на последно място великолепното агнешко IPG, цяло, нарязано или дори в хамбургери за най-малките. Разполагаме и с три физически магазина в Вальядолид, където можете да намерите всички наши споменати продукти. Очакваме ви, заповядайте в Vaya Lechazo!
Точно там, където сме номер 1! Много сме горди да предлагаме само най-висококачествени продукти, които природата може да предложи, което е доказано през последните тридесет години и е ключът към нашия успех. Постоянно работим с нашите натурални меса с високо качество, за да разработваме нови, вкусни и вълнуващи продукти. Нашата гама от чилийско агне и аржентински елен са перфектни примери и просто трябва да бъдат опитани! Производители, специализирани в дивеч, агне и заек.
Предлагаме за продажба месоотзаек, заклано в нашия кланица, разположена в унгарската провинция. Цялото месо е замразено и нарязано. Заклането в нашата кланица ще започне през третото тримесечие на 2015 година. През първата година планираме да достигнем 2-3 милиона броя на година. След това постепенно ще увеличим производството до 10 милиона броя на година, стремейки се към био качество...